изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:22 EEST
Има заподозрени за отвличането на Киро Киров    
Ред и сигурност
Антимафиотите са ограничили кръга от версии за отвличането на Киро Киров. Има и заподозрени за поръчители на похищението на бизнесмена, съобщи БНТ. Според разследващи с изпратените до близките снимки извършителите се опитват да наложат версията, че отвличането на Киров е идентично с това на Ангел Бончев.


Криминалистите обаче открили детайли, които сериозно се различават от действията на похитителите на семейство Бончеви. По необичаен начин е поискан откупът за Киров. Според неофициални източници близките на бизнесмена са получили флаш памет със звуков файл, на който самият Киров съобщавал сумата, срещу която ще бъде освободен. Никой от близките не се е усъмнил в автентичността на гласа.
Действащо ченге помага с информация на бандата, отвлякла бизнесмена Киро Киров, съобщава пък вестник \"Труд\". Събрани са солидни данни в подкрепа на тази версия, твърдят разследващите. Те били по следите на “къртицата”, която издавала на бандитите ходовете на издирването. Според тях било невъзможно похитителите да изпълнят пъкления си план без помощ от вътрешното ведомство.
След 10 дни мълчание похитителите дадоха знак на близките, че Киров е още жив. През уикенда те изпратили 3 снимки на мобилния телефон на сина му като MMS. На всички той бил с насинени очи, одърпани дрехи и вързани с белезници ръце. Президентът на фирма \"Киров” е в неизвестност от 27 март. Полицията откри джипа \"Порше\" на изчезналия бизнесмен отключен и с включени габарити. Съседи твърдят, че не са видели нищо около къщата в Банкя.
Мистериозният джип BMW X5, с който е бил отвлечен бизнесменът, е бил с уникалния цвят “щерлинг”, съобщава още “Труд”. Всъдеходите от същия десен в България били не повече от 100, категорични са експерти от известна компания за продажба на луксозни лимузини. dir.bg
 


Сходни връзки

Има заподозрени за отвличането на Киро Киров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди