изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:18 EET
ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ    
Любопитно Защо някои мъже могат да извършват по пет полови акта за една нощ, а други издържат само един? Може ли да се прескочи тази граница?

Способността или невъзможността на мъжа за многократен полов акт зависи от количеството полови хормони, най-вече на тестостерона. Той отговаря за фазата на възбудата и ерекцията. Но независимо от това средностатистическият мъж също може да подобри резултатите си, да стане малък маратонец в любовните олимпиади и поне веднъж в месеца да стигне до сексуална ексцесия.

..........................
Енциклопедия „Женски Тайни”

Сексуална ексцесия се нарича нееднократният полов акт, който мъжът може да извърши в течение на едно денонощие. Този термин се прилага само за мъже, тъй като при жените няма период на пълна невъзбудимост и дори след акт, завършил с оргазъм, партньорката веднага може да пристъпи към следващ полов акт.

Как да поискаш отново. Сексуалната реакция на човека може да се опише като цикъл, състоящ се от четири фази – възбуда, плато (равномерно нарастване на възбудата), оргазъм и разрешение. Последната фаза при мъжете обикновено е съпроводена със спадане на ерекцията. Настъпва период на възстановяване, по време на който нов оргазъм или еякулация са физиологически невъзможни. Но това време може да бъде съкратено!

ПЪРВИ НАЧИН. Ще ви трябва помощта на партньорката. Интензивните ласки на слабините, тестисите и самия пенис след 20-ина минути могат да доведат до втора ерекция. Времето може да се съкрати, ако жената приложи орални ласки.
Плюсове. Повторен оргазъм.
Минуси. Понякога повторният полов акт става за мъжа продължителен, дори мъчителен, защото ерекцията му по време на коитуса отслабва и не настъпва семеизхвърляне. В този случай е добре да повторите интимната близост не след 20 минути, а след час - час и половина.

ВТОРИ НАЧИН. Сам да развиете способността си към сексуална ексцесия. Тоест трябва да се научите да отделяте еякулацията от оргазма. Има няколко методики, които позволяват това да стане ефективно.
Техника стопстарт. Тренировката е проста – мастурбирате почти до самото семеизхвърляне, след това спирате. След няколко месеца умението да достигате оргазъм без еякулация е овладяно. С този метод се лекува преждевременна еякулация.

Техника на притискането. При мастурбиране стискате края на пениса непосредствено преди еякулацията - с два пръста отдолу и с големия отгоре. При това упражнение трябва да лежите по гръб. Стискайте главичката в продължение на 15-20 секунди, докато призивите за еякулация не отслабнат. След това отново мастурбирайте. Идеално би било, ако можете да се доведете до границата на еякулацията по 3-4 пъти, преди това да се случи.
Техника на държане на тестисите отдолу. Непосредствено преди еякулацията тестисите се притискат към тялото. Ако те поне частично не се приповдигнат, мъжът не е способен на пълна еякулация, затова трябва да ги поддържате отдолу.

..........................
А може би многото е вредно?

Преди 20 г. се смяташе, че половата ексцесия предизвиква изтощение и дори способства за поява на полови разстройства, но за щастие това не е така. Ако мъжът изпитва силно полово влечение (либидо) и е способен да осъществи няколко полови акта в денонощието, това съвсем не е “изтощение”. А ако е обратното - човекът е болен или физически изтощен, понижаването на неговия енергетичен потенциал само по себе си вече изключва възникване на повторни ерекции.

..........................
Числата говорят

На сексуални рекорди са способни:
До 20 години – 55%
35-40 години – 20%
55-60 години – 3%

..........................
ПОСЛУШНОТО ДОСТОЙНСТВО Е ГОРДОСТ ЗА МЪЖА

Всички знаят, че мъжете много обичат тази част от тялото си, която е отличителен признак на мъжкия пол. Често го наричат със специални прозвища и даже водят с него тайни диалози, за които не признават пред никого.

Мъжете обожават своя орган и очакват от него съответна благодарност, за да може той да става голям и най-важното – твърд. Това правилно негово поведение изпълва мъжа със законна гордост и чувство за собствено достойнство. Наистина всеки мъж се опитва да има оригинално отношение към своя член, символа на плодовитостта, но това зависи и от конкретни културни особености и средата, в която е бил възпитаван.

..........................
Фалическите култове около нас

Възхищението и трепетното отношение към члена през различните времена се е изразявало по различен начин. Спомнете си средновековните мъжки калъфи отпред на слабините в ярки цветове. Казват, че истинските контета пъхали там портокали или лимони, за да поразяват дамите с красотата и размерите на мъжкото си достойнство.
Във Великобритания до неотдавна всяка година се организираха езически празненства с мъжки хоровод около каменен фалос от времето на келтите. В страните от Югоизточна Азия и днес фалическите култове са разпространени много широко.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди