изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:48 EEST
ТОМИ ЛИЙ ОТ "МОТЛИ КРЮ" ХАПВА СУШИ В КАВАРНА    
ОбществоХулиганите на рока идват със собствената си охрана и пеят на сцена със специален екран - завеса

Организаторите на ежегодния Калиакра рок фест в Каварна - Жокер медиа и община Каварна съобщиха, че първата банда \"Мотли крю\" идва у нас в оригинална четворка - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx и Tommy Lee. Хулиганите на рока, както ги наричат, ще се разхлаждат в жегата с огромни количества ледени безалкохолни напитки - сокове, студени чайове и няколко вида вода. Организаторите споделят още, че скандалните рокери засега не са проявили особени капризи в изискванията си, но принципно са готови на всичко. Всеки от членовете на бандата ще има отделна гримьорна и ще бъде с различно меню. Най-непретенциозен от всички се оказва Vince Neil, който предпочита топли сандвичи и пица. Mick Mars си пада по вегетарианската храна, а Nikki Sixx ще хапва класическото пиле със салата. Като доказателство, че \"кръвта вода не става\" е исканата от Tommy Lee гръцка кухня. Барабанистът, чиято майка е гъркиня, е поискал още и японска супа Miso, и суши. Бандата пристига със собствена охрана, която е навсякъде с тях по време на турне.
Специален Soft-LED екран, като завеса, тънък и с два пъти по-висока резолюция от стандартните, ще бъде монтиран за концерта на Мотлю крю в Каварна на 1 юли. Soft-LED екран-завесата пристига с техниката на глем-рокерите от Motley Crue, които ще дадат началото на тазгодишния Калиакра Рок фест 09. Бандата, която пристига за първи път в България, ще стъпи в Каварна рано сутринта, в деня на концерта. Той ще бъде част от турнето им, посветено на 20-ата годишнина от издаването на легендарния албум Dr.Feelgood, и ще бъде последния им в Европа, преди да се отправят на Американска обиколка.
Тазгодишните звезди на Калиакра рок фест ще бъдат настанени в луксозния хотел \"Мелиа Гранд Ермитаж\" в Златни пясъци, познат доскоро като хотел \"Кемпински - Зографски\", а всички подгряващи групи ще бъдат настанени в четиризвездния \"Отдих\" в Каварна.
Кметът на Каварна Цонко Цонев разкри, че по повод предстоящия фест се подготвят изцяло нови фланелки, с които ще бъдат облечени организаторите му, като отпред ще имат щампи с логото на феста, а на гърба ще са изписани хардлайнерите от него. Той самият също ще бъде облечен в такава фланелка. \"Барабанистът на американската \"Дрийм тиътър\" ще се появи на сцената в Каварна в екип на национала ни Димитър Бербатов\" - разкри още Цонев. Той добави, че ще посрещне екссъпруга на Памела Андерсън и член на бандата \"Мотли крю\" - Томи Лий, с мастика.
Продажбата на билетите за Калиакра Рок фест 2009  кипи с пълна сила в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един от концертите е 55 лв., а тридневният билет е с цена 100 лв. Един от собствениците на тридневен билет за фестивала има шанс да спечели и чисто нов мотор Harley-Davidson Sportster Iron 883. Късметлията, който ще го подкара, ще бъде изтеглен лично от кмета - г-н Цонко Цонев, след приключване на феста, припомнят организаторите му.
 


Сходни връзки

ТОМИ ЛИЙ ОТ "МОТЛИ КРЮ" ХАПВА СУШИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди