изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:54 EET
Как да покажем любовта си    
Любопитно Забързани в решаване на ежедневни проблеми и задачи, често забравяме да покажем, че мислим за близките си същества и най-вече за мъжете до нас. Живеем с традиционното мислене, че мъжете са тези, които трябва да правят жестове за нас, да ни купуват подаръци и цветя, но забравяме, че и те като нас, имат нужда да се чувстват обичани. А когато това липсва, често може да се окаже фатално за връзката или брака ни.


Жените, като нежни половинки, винаги очакваме мъжът да е този, който повече изразява любовта си под формата на различни жестове. А ние, дами?

Именно заради клишето, че мъжът е този, който изненадва, ми изникна мисълта как показваме любовта си, и ако досега сме пропускали да отговорим на жестовете на половинките си, може би времето е сега. Живо се поинтересувах и съветвайки се с няколко дами, реших да ви предложа няколко варианта, с които по-често да изразявате любовта си:

Най-важни са малките жестове, които правите в ежедневието. В тази категория не влизат задължителните подаръци за празници.

Романтична вечеря – не подценявайте този класически любовен шедьовър.
 

Да отделите време само за вас и любимия мъж, да бъдете поне за няколко часа насаме, без деца, пърхащи около вас или мрачните разговори за сметки. Просто вие двамата, хубава вечеря, няколко свещи... и страстен завършек на вечерта.

Любовни бележчици – много дами споделят, че това е любимият им жест. Оставяйте от време на време малки бележчици с любовно послание към мъжа/ приятеля ви. Най-красивото е, когато оставите бележката на изненадващо място – в джоба, или в жабката на колата, или... проявете въображение :)

Пригответе любимото му ястие или десерт. Дори и да не го показват, мъжете се трогват не по-малко от нас, когато усетят, че мислим за тях. Какво по-хубаво от това да го зарадвате с любимия му десерт, приготвен специално за него?

Запишете диск с любимите му песни. Кой по-добре от вас знае любимата му музика? Запишете диск с песните, които той обича или музиката, която слушате, когато сте двамата. Така, дори и в колата, на път за работа, ще знае, че мислите за него.

Купете билети за кино и го изненадайте. Но нека филмът да е от жанра, който той обича, а не романтичната комедия, за която го молите от месеци да ви заведе. Направете компромис и го зарадвайте с този мил жест.

Любовни стихотворения. За дамите, които обичат да творят, няма по-прекрасна муза от вашия любим. Посветете му някой красив стих или пък “откраднете” куплет от любимата ви романтична песен.

Купете си секси бельо и го изненадайте със страстен стриптийз . Не се притеснявайте, ако сте качили няколко килца и си мислите, че не сте секси, както в началото. Мъжът ви ви обича и за него сте най-красивата жена. Ако и вие си повярвате, можете да сте неотразима.

Разговаряйте по-често с него за работата му или неговите проблеми.Интересувайте се дали се чувства удовлетворен в работата си, разбира ли се с колегите. Проявете разбиране и съчувствие за неговите грижи. Не само ние имаме нужда от подкрепа. Зад коравата си обвивка, мъжете често крият притеснението, че са недооценени.

Подарете му мъничко сувенирче, сърчице или хубава книга, просто ей така, без повод.

Изненадайте го с целувка, когато не очаква. Разтопете сърцето му с една неочаквана милувка – бърза, страстна, мигновена. Докато чете вестника или е пред компютъра, целунете го и се усмихнете палаво.

Мария Дуковска / www.az-jenata.com

Снимка sibir.bg

ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС

 


Сходни връзки

Как да покажем любовта си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди