изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:16 EEST
Нидялко от "Биг брадър": Съветничка на Станишев ме консумира като жиголо!    
Интервюта

Недялко Лазаров, по-известен като НИдялко от "Биг брадър", тези дни беше водещ на скъпарско парти в столичен нощен клуб, посетено от яки бизнесмени като Краси Гергов, Агафонов и Павел Найденов. Все любители на скъпите пури, поканени от българина, живущ в Ел Ей – Краси Куртев. Той има и фабрика за пури в Хондурас. Като водещ на партито Недялко показа завидно дар-слово и бонвивански маниери. Това провокира репортер на “ШОУ” да го поразпита едно-друго за сегашното му житие-битие.




- Недялко, вярно ли е, че освен водещ, си и жиголо на богати дами?
- И това се случва. Аз на година имам поне 60 партита. Там се запознавам обикновено и те остават толкова доволни, че една на друга си казват и ме прехвърлят. Ама аз не съм някакъв прост жиголо – роден съм за тая работа. Знаеш ли колко жени на бизнесмени не са чували за *** от не знам колко си време. Ония само бачкат и тъпчат фолкпевици, а жените им си умират от липса на *** вкъщи.

- А жена ти как гледа на тия неща с богатите каки?
- Ами това е бизнес – как да гледа. Тя си гледа фризьорството, аз пък благодарение на тия контакти си правя моя си бизнес. В България има шест “Бентли”-та –и на шестимата баровци съм им водил партита. Канят ме и политици, и хора от подземния свят.

Стигнах и до една от съветничките на Станишев –

направо й разказах играта! За мене няма значение на колко е жената. Даже предпочитам да е по-възрастна – от т.нар. “трета” възраст. Там вървят и комплименти, и всичко.
Жоро Главата например пък ми е поръчвал да поднеса подарък на негова мадама.

- Би ли се развел, ако ти предложи да управляваш парите й някоя по-заможна дама?
- Говорили сме си по тоя въпрос с жена ми и аз съм й казвал: “Ако един ден реша да се разведа, то ще е само заради Лили Иванова – за друга жена не бих го направил!”

- ?
- Обичам я тая жена. Ние много често пътувахме с Лили заедно по участия. И един път се случи, на един концерт в Димитровград – аз бях там с жена ми, че попаднах в стаята й. А на мен са ми слабост каките. Тя се събличаше така, по боди остана. И аз видях една дребна,

мъничка като кукличка – такова човече ми се видя, направо като детенце.

Само кожа и кости е в телцето. И ми стана така мило, ти казвам, че направо се просълзих. Сълзи ми потекоха, честно ти казвам. Тя се обърна и ме погледна така, учудено... Аз си протегнах ръцете, така я хванах за ръцете и направо шептях: “Не мога да повярвам, че съм до тебе – така се вълнувам!..” Казах й, че не мога да повярвам, че съдбата ми е дала шанса да бъда толкова близо до нея, и че едва ли ще ми се случи втори път подобно нещо. Тя ме погледна така, много топло: “Виждам, вика, че се вълнуваш!..

Усещам го със сърцето си!..” От дете тя ми е кумир. Казвам ти, за тая жена съм готов на всичко. Не ме интересува на колко години е, какво мислят хората и т.н. Ако тя иска, направо се развеждам и тръгвам с нея.

- Случи ли се нещо между вас?

- Не. Тя каза в “Море от любов”, че син да е имала, толкова нямало да го обича, колкото ме заобичала мен. Чуваме се по телефона, и това е. Но, пак ти казвам – тая жена е всичко за мене,

само за нея бих се развел и пак да се оженя!

- Аз съм чувала, че както си такъв палав, си бил с доста известни жени... Чувала съм за Росито Новева напр...
- Ей, тая Роси къде е, бе?! Ако я видя, ще я разсипя – направо ти казвам! Тая лудата сладурана ме е измъквала от леглото – бях с една друга жена и тая нахлу в стаята и направо ме извади от леглото и с един шут ме подкара към вратата: “Къде си, вика, бе – нали ми каза, че ще се ебеш с мене тая вечер!..”

Много луда ти казвам. И се праснахме с нея, обаче не знам помни ли, не помни ли – толкова беше поркана! Много искам пак да я изпраскам. Тя има ли пари от оня старец, или той май е бил стиснат и не й е оставил нищо? Няма значение, аз си я кльопам нея.

- С това ли грабна продуцентите на “Биг брадър”?
- Трябва да ти кажа, че за да спечелиш в такъв кастинг – да участваш в такова мегашоу, е по-голямо постижение, отколкото да се явиш на прием за университета. Щото за студент се явяват колко 1000, айде 2000 души да са, а тука се явяват поне петорно повече кандидати. И трябва да си много освободен и много отракан, за да те изберат. Търси се скандала и резила. Аз им казах, че съм готов да им ги дам. Показах им нагледно, че мога даже и по голяма нужда да ходя, ако се наложи.

Събух си гащите, клекнах и викам: “Да акам ли, или само да се напъвам?!”

Скрих им шайбата направо. Много тестове бяха. По едно време Ники Николов – вицето на Тупарев, ми вика: “Колко пари, вика, искаш да ти дам да ми направиш една свирка?” Викам: “Като те гледам, викам, май ти е малко пишлето – хвърли едно 4-5000 лева, викам, като си толкоз отворен!” Добре, вика – имаш ги! И аз отивам само до масата, почвам да му разкопчавам ципа: “Нито пари, викам – виждам, нито пишката ти набарвам!..”, и той вика: “Стоп!”. Аз умея да правя весело и да съчинявам. Дават ми някакво име и аз им правя стихотворение.

Съчинявам, пея, умея да водя разговор с хората, умея да ухажвам – е, какво повече може да се иска!..

Пращаха ме на бизнес срещи – при Магърдич. При Анастасия Мозер. Във “Визаж”, при Силвия Кацарова в студиото на Гала, при Лили Иванова в “Море от любов”... Успях. Всички викат: ”Как ги правиш тия неща бе, човек!”

- Разбрах, че ти предлагат 200 000 от “Цената на истината”, за да участваш?
- Абе, не мога да ти кажа колко ми предлагат, но ми предлагат да участвам – и то за бая пари. Жена ми обаче не е съгласна. Щото ще стане дума за жени, и за други работи – и тя вика: “Как ще си гледам клиентите в салона после!” Абе, какъв салон, й викам – това ни оправя положението за сума ти време! Не ще. И за “Размяна на съпруги” не се съгласи.

Едно интервю на Еми Мариянска
http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Нидялко от "Биг брадър": Съветничка на Станишев ме консумира като жиголо! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди