изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-17 @ 10:06 EEST
КАВАРНА С ПРИЗА ЗА "НАЙ-ДОБЪР ПАРТИ ГРАД"    
НовиниВчера официално бяха оповестени победителите в тазгодишната надпревара \"Най-добър град за живеене\", организирана от Дарик радио и в. \"24 часа\".

Единият от атрактивните призове - \"Най-добър парти град\" бе присъден не на кого да е, а именно на доказалата се вече в годините рок-столица на България - Каварна. В тази връзка за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев заяви: \"Това е едно изключително признание за нас, като община организатор на редица събития от страна на хората и двете медии. Показахме в годините, че това е пътят, по който трябва да се върви и да се постига развитие. Културният ни календар е достатъчно богат с разнообразни фестивали за всички вкусове - като се почне с \"С България в сърцето\", фестивалът на любителските театри, традиционния Джулай морнинг фест, следван от Калиакра рок фест, траш-метъл феста и се стигне до рибения и миден фестивал в началото на есента. По-скоро в близко бъдеще ще обмислим с какви спортни събития, от типа на маратона на България да обогатим календара си. Така ще имаме още по-голяма реклама на Каварна\".
 


Сходни връзки

КАВАРНА С ПРИЗА ЗА "НАЙ-ДОБЪР ПАРТИ ГРАД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди