изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:51 EEST
Защо "Забранена любов" спира ?    
ЛюбопитноСериалът \"Забранена любов\" спира. Никой не благоволява да обясни защо. Така Нова ТВ прави поредния си грешен ход, въпреки че от доста време е със сменено ръководство. А можеше това да е големият й коз, но не би. От доста време сериалът е спрян от ефира , независимо, че има още над 100 неизлъчени серии. Това само показва, че не скъпотията на родната сапунка е основната причината да го разкарат.

Парите за тези серии са изхарчени вече. Може би продуцентите на “Забранена любов” не са правилните? Виж Тупарев да беше... Пробваха да го направят като риалити със Златка Райкова в ролята на проститутка, но не би... Чрез български сериал медията би могла да изработи уникален продукт, който да се гледа много повече, и в крайна сметка да пребори турските сапунки на конкуренцията. След време, но да ги пребори. Единственото, което трябва да се направи за сериала е да се намерят читави сценаристи, които да разкарат кухите неестествени реплики и ситуации, да вкарат живия живот в сериала. Вместо това пари се хвърлиха в бутафорията.
Само декорите и обзавеждането на различните тв апартаменти струват над 6 млн. лв. “Забранена любов” е най-голямата и крупна инвестиция на медията. Шведите от MTG, които купиха Нова тв миналото лято, бъркат че няма да влагат пари повече в този проект. Сериалът би могъл да се прави и с много по малко. Всеки снимачен ден на българската сапунка гълтал по 30 000 лв., а в екипа са заети над 100 души. Намерте си сценаристи и свийте мангизите наполовина. Ако не знаете къде, питайте ни.. Почитетелите на актрисата Диана Любенова, имали утешение-ще могат да й се радват в собствена й рубрика всеки делник в “На кафе”. Егати утешението.

Светлин Търновски / http://vip-bg.info

 


Сходни връзки

Защо "Забранена любов" спира ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди