изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 10:02 EEST
ДОБРИЧЛИЯ ОРГАНИЗИРА КОНКУРСА BEST MODEL OF THE WORLD    
Новини39-годишният Силвестър Лолов е работил с имена като Силви Вартан, Майкъл Джексън, Пако Рабан, София Лорен, Таркан и др.


Тази година България ще бъде домакин за първи път на международния конкурс за професионални модели Best Model of The World. Гала церемонията ще се проведе на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК.
Лицензиант на конкурса и режисьор-постановчик на спектакъла на гала церемонията е добричлията Силвестър Лолов. Той е продуцирал над 250 музикални клипа на турски и международни изпълнители. През 1996 г. създава собствена продуцентска къща - Сан Продъкшън (SAN PRODUCTION). Под негова режисура са и едни от най-грандиозните спектакли, концерти и модни конкурси в България.
Световният конкурс е лицензиран за професионални модели (мъже и жени) и е основан през 1987 г. в Турция. От създаването си, до днес, финалът на надпреварата не е напускал родината си. Конкурсът всяка година е с различна тема. Тази година темата e \"ПОЛЕТ\". Гала церемонията по връчване на наградите ще бъде открита с грандиозен спектакъл на Филип Кутев, който с оригинална хореография ще покаже полет на орли. Идеята символизира факта, че конкурсът \"напуска корените си и \"каца\" в България\". Конкурсът като концепция се ражда преди 24 години в Париж, от създаването на висшата мода и модни къщи като Madame Carven, Paco Rabanne, Azzaro, Louis Feraud, Nina Ricci, Dior, Yves Saint Laurent, Ungaro, Boshero, Torrente.
Освен че дава най-престижните награди за професионални модели, конкурсът е трамплин за професионалното развитие на много млади таланти. Сцената на Best Model of The World е била силен старт за едни от най-преуспелите ни модели Сашо Андонов, който се реализира в САЩ. Катя Пенева - в Италия и Франция, Нети, Цеци Красимирова, Калина Делиганева и още много други.
Домакинството на това световно събитие е една от най-добрите реклами на България пред света. Финалите ще се излъчват директно по Нова ТВ и в чужбина – Гърция, Македония, Румъния, Русия, Армения, Косово, Черна гора, Ливан, Турция, Кипър, Гърция и др.
Конкурсът, по традиция, има своята благотворителна инициатива. На 7 декември 2009 г., на Вечерта на националностите ще се проведе благотворителен търг. Събраните средства от търга, както и средствата от продажба на кувертите за гала церемонията ще бъдат дарени на асоциация \"С лице към света\", която подпомага лечението на деца с вродени и придобити малформации.
Силвестър Лолов споделя пред електронното издание Expert.bg, че компанията му работи основно на чуждия пазар. “За пръв път преди 5 години Сан Продъкшън предложи 3 големи риалити формати: Биг брадър, Танцувай с мен и Звезди върху лед, защото държахме правата за тях. И трите проекта бяха отказани, впоследствие бяха реализирани с други продуценти, а някои от предаванията с други имена. Сан Продъкшън работи само с лицензирани формати. Следващият световен финал на Бест модел ще се прави от Сан Продъкъш в Ливан, Бейрут на 11.12.2010 г.”, е казал още роденият в Добрич Силвестър Лолов.
През 1996 г. той е  станал генерален директор на частна телевизия ATV Турция, после на Канал 6 Турция. От създаването на Бест модел през 1997 г., го режисира и продуцира в световен мащаб.
Работил е с Еркан Озерман, Таркан, София Лорен, Силви Вартан, Лили Иванова, Майкъл Джексън, Алабина, Чико енд Джипси, Пако Рабан, Стефан Ролан и др.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ОРГАНИЗИРА КОНКУРСА BEST MODEL OF THE WORLD | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди