изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:32 EEST
ОКОЛО 200 ДЕЦА СЪТВОРИХА ТАНЦОВ КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ    
НовиниОколо 200 деца от Добрич и генерал Тошево се включиха в детския коледен танцов спектакъл „Изгубеното ключе” на зонална танцова организация „Алексия”.

Той се състоя на сцената на концертна зала „Добрич”. Представиха се бебе- и мини- формациите на ЗТО „Алексия” в Добрич и към НЧ „Светлина” в Генерал Тошево, както и танцовите формации към детските градини „Слънчице”, „Звездица”, „Радост” и „Славейче” . Спектакълът бе открит с изпълнения на най-малките танцьори от детските градини с много емоция, представиха се по-големите изпълнители от мин***ет „Алексия”, които през миналата година спечелиха първи места на състезания у нас и в Гърция. Увлечен от магията на танца в залата пристигна и Дядо Коледа, който поздрави хореографа и ръководител на ЗТО „Алексия” и танцовите формации към детските градини и НЧ „Светлина” Севдалина Мавродиева. Той раздаде подаръци на всички деца, участвали в спектакъла.
 


Сходни връзки

ОКОЛО 200 ДЕЦА СЪТВОРИХА ТАНЦОВ КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОКОЛО 200 ДЕЦА СЪТВОРИХА ТАНЦОВ КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ
Автор: Anonymous да 2009-12-23 @ 19:35 EET
po-skoro okolo 100

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди