изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:56 EEST
Боклукчия грабна 250-те бона от четвъртия Survivor!    
Любопитно 20-годишният Георги Кехайов спечели Survivor-Филипините. Роденият в Разлог младеж победи Ива Пранджева и Людмила Димитрова във финалния вот, получавайки 5 от възможни 8 гласа и спечели голямата награда от 250 хил. лв

Жорката впечатли съперници и публика още с представянето си в предаването, признавайки чистосърдечно, че е работил като боклукчия, ратай и строителен работник, докато е живял на улицата в Португалия.

\"Спечелих, защото си държах на думата. Аз съм скромно момче, утре ще почерпя, но преди да помисля добре, няма да си купувам нищо. Със сигурност се отказвам от идеята да отварям баничарница\", бяха първите думи на победителя Георги Кехайов.

Фаворитката Ива Пранджева събра едва 3 гласа от журито, което гласува за победител. Въпреки че лекоатлетката доминираше в играта, тя не успя да запази добрите си отношения с изгонените, които днес решиха съдбата й в полза на Кехайов. Почти всички от журито се почувствали обидени и излъгани от нея и са предпочели скромното момче от Добринище да вземе голямата награда.

Самият Георги стигна до финала по мистериозен начин, като на няколко пъти се отказа да играе за имунитет, не комуникираше с останалите, но спечели най-важната игра - тази за място във финала. В нея той победи Маргарита и сочения за най-силен играч Кирил.

Така младежът от Добринище стана любимец и на зрителите с ненатрапчивото си поведение, мистериозната си личност и нежеланието си да участва в конфликти и сега е горд протежател на 250 000 лв.

На прага да опорочи финала пък бе спречкване между Митьо Крика и бившия треньор на Ива Пранджева - Румен Йоцов, обвинил \"някои мъже от участниците\", че се оплакват непрекъснато от поведението на съперниците си. Крика се засегна от думите на пловдивчанина и прекъсна изказването му със закани от рода на \"айде да се разберем някъде другаде, когато ще сме само аз и ти\". Йоцов прие предизвикателството, вмъквайки, че при последната им среща Крика съвсем не е бил толкова шумен. В крайна сметка обаче напрежението бе потушено от намесата на другите участници и водещия Иван Карамазов, направил остра забележка: \"Това не е битак, а финалът на Сървайвър\".

Четвъртото издание на Survivor ще се запомни и със смъртта на Нончо Воденичаров. Сърцето на кмета на Раднево не издържа на масивен инфаркт по време на шоуто.  

/БЛИЦ

 


Сходни връзки

Боклукчия грабна 250-те бона от четвъртия Survivor! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Боклукчия грабна 250-те бона от четвъртия Survivor!
Автор: Anonymous да 2009-12-22 @ 13:22 EET

жорка  напразно  парите  не  харчи  и  нему  мисли   успех  в  живота

 

Боклукчия грабна 250-те бона от четвъртия Survivor!
Автор: Anonymous да 2009-12-22 @ 18:17 EET
Водещият се казва Владо Карамазов, а не Иван...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди