изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:43 EEST
Весел и верен ХОРОСКОП 2010    
Хороскоп Как ще правим любов, секс, пари през 2010- та

ОВЕН

Image

Вари го, печи го - рогатото добиче си е рогато добиче. Дори, когато е красиво като тебе. И през следващите 365 дни ще докажете, че сте страшни инати, но другите започват да свикват. Хороскопът обаче сочи, че 2010 година е решаваща за брака и за семейството на Овена. Демек, не се впускайте в бесни купони, а мислете и за половинката си. Ако тепърва ще минавате под венчилото, не правете пищни сватби. Криза е. Горещи емоции и нови надежди. Купувайте къщи и вили. Ако имате кинти, разбира се. Щото може и даже да ви намалят финансовите потоци . Бъдете внимателни във финансовите си дела, трябва да планирате предварително всеки разход, плащане, битова сметка или кредит. Внимавайте в отношенията с банки и кредитни институции. Нали разбрахте какви кожодери са. Отваряйте си очите при подписване на договори. Секс няма да ви липсва. Само не се впускайте в безразборни оргии. Нали вече казахме, че трябва да пестите.

 

 

 

ТЕЛЕЦ

Image

 

Ще черпите. Късметът ви е страхотен. Нищо, че първата половина от годината трябва да икономисвате. После ще му отпуснете края. Те и от Министерството на финансите така прогнозират . За Телците 2010 година ще е много сполучлива. Ще обичат и ще бъдат обичани. Може да срещнат голямата Любов. Хармонични отношения с близките хора. В края на годината успехите ще зачестят. Не дремете, а ги впрегнете , за да докарат такива и през 2011. И тя ще дойде. Хороскопът за 2010 година дава ясен знак на Телеца, дава му достатъчно възможности и шансове да има успех във всяка сфера на живота. Телците не са големи любители на промените, но ако помислите за смяна на професията, на местоживеенето и всякакви други промени, то 2010 година е прекрасна за това. Което не значи веднага да се юрнете нанякъде. Сексуалните ви фантазии ще са по натрапчиви , но и по осъществими.

 

 

БЛИЗНАЦИ

Image

Близначета сладки и мили, много внимавайте в картинката. Тя може да е разкошна, може да е кофти. Много неща си зависят лично от вас. Няма да е от арменския поп, я. Супер сте, но винаги може повече. Новата 2010 идва с много пътувания за Близнаците. Не винаги те ще са само за вашия кеф, ще се сблъсквате и с различни проблеми. Момичетата да не се заглеждат по безмозъчни лоши момчета, за да не усетят на гърба си, или на дупето колко са лоши. Ще имате страхотни печалби и доходи, но и затруднения. Планирайте разходите си . Сексуалната революция отдавна отмина. Хороскопът не ви лишава от вълнуващи сексуални изживявания, но не превръщайте следващата година в някаква дива оргия, че и Виаграта поскъпна.

РАК

Image

 

Аре вече да вземете да се научите да вървите и напред. Става ли? Не може само назад да дърпате. Тегава в много отношения, но пък и вълнуваща в други - 2010-та година очаква много от вас. Не бъдете напористи или прекалено емоционални, това само ще ви ошашави. Особено в любовта. Там ви чакат красиви неща, но не си ритайте късмета. Карайте напред с вяра в бъдещето. Представяйте си в подробности хубавите неща и те ще се случват. Не си представяйте обаче че сте английската кралица или принца на Монако. Ще похабите доста усилия и нерви, ще трябва да изпипвате детайлите на всичко. И вие не харчете като луди. Пестете паричките, че никой не ща да дава, всички искат да вземат. Нещата ще стават бавно, но славно. Сексът ще е приличен, на моменти разкъртващ. Не мислете само за него.

 

 

ЛЪВ

 

Image

Хороскопът е все едно лично сте си го писали. Такива изобилни благини ще имате, че не е истина направо. То не е любов, не е секс, не е кариера. В условията на криза, разбира се Внимателно с парите, все пак. По-полека. Баща ви да не е шейх случайно. Ще объркате всичко, ако харчите базразборно. Особено по-засуканите Лъвици, които и без това вършеят по бутиците като озверели. Достатъчно обувки си имате. Стига толкова. 2010 –та година ще ви донесе големи радости в семейството, но и събития, които ще предизвикват яки конфликти и раздори. Направо може да се изтрепете с близките си. При това заради вашата мания да сте цар на животните. Другите маймуни и тапири ли са, а? Добре, че те са готини и, че има радостните моменти, които да ви събират отново. Годината не благоприятства много по-високите доходи от работа. Това не означава по цял ден да лежите в саваната Трудно ще намирате по-високо заплащане

 

ДЕВА

Image

Тази 2010-та ще ви носи огромни възможности за развитие и всякави други най-готини неща. “Нагоре, нагоре, нагоре”, както пееха титаните от ФСБ. Да не почнат да ви викат : “Г-н/г-жо Президент” скоро . Е не може всички да се уредите. По-кротко, ало. Ще имате изключителен късмет тогава, когато най-много ви трябва този дефицитен артикул. Използвайте го. Не се хвалете обаче преди да сте си изпекли работа, за да не ви цапардосат яко по мутрата. Самохвалството е рядък тъпизъм във вашия случай. Иначе това наистина е звездна година за вас. Като Млечния път сте направо. Плановете ви свързани с пътувания не винаги ще стават навреме, но здраве да е. Ще откриете нова Вселена в секса. Просто ви завиждаме. Нови експерименти, нови партньори, нови приключения. Семейните ще намерят нови измерения на секса с партньора. И тази година ще ви преоткрият десетки важни персони, но вие сте най-важните. Любов няма да ви липсва ни най-малко.

 

 

ВЕЗНИ

Image

Очаквате, че ще завладеете света, а? Много се надувате, бе. Имате известни основания, но не се забравяйте. През 2010 та ще градите грандиозни планове и надежди, свързани с развитието на важни за вас проекти и сериозни връзки. При по големшките мадами 2010 – та може би ще донесе някои сериозни финансови кризи, невъзможност да се контролират паричните потоци и големината им, нито да се планират предварително. Успокойте се. Дори Симеон Дянков ще има този проблем. Тази парична нестабилност е вашето слабото място. Затова опитайте да бъдете максимално предпазливи и разумни във всичко свързано с пари. Нали работата ви е да премервате нещата. Така де. Сексуалните ви авантюри няма да останат скрити. Не разчитайте, че можете да се разцепвате от секс и никой да не се досети. В семейството по може да се случи да се отдадете на страстта, а децата да не чуят..

 

 

СКОРПИОН

Image

 

 

 

Скорпион през 2010 е егати пича. Няма пречки пред вас. Само малко притеснения свързани с деца. Младите и нахакани Скорпиончета ще действат леко нагло, но ще си счупят главите вероятно. Не давайте пари на заем, не ставайте поръчители, не теглете кредити. Иначе тази година ще имате доста печалби и сериозно увеличаване на доходите. Дори ще имате добра възможност за покупка на къща. Поддържайте хъса си за работа. Много нови познанства, много нови мадами и пичове ще навлезат в живота ви през парадния вход Не обръщайте резбата.
Страхотни творчески идеи и нови знанията ще ви направят любими студенти или партньори в бизнеса. Ако сте пенсионери, ще сте звездата на пенсионерския си клуб. Може да заченете дете през втората половина на 2010. Това не се отнася до пенсиите. Възможно е да намерите нова работа. Страше нкъсмет ще вадите.

СТРЕЛЕЦ

Image

Тази странна 2010-та ще е и година, в която често ще се доказвате. Улучвайте в целта. За да го направите трябва добре да се прицелите. Ще имате и малко ядове свързани с дете или по младите членове на от семейството. Парички няма да ви липсват Стрелците имат шанс да промушат златната кокошка. Не убивайте добичето. Не е пълно със златни яйца. Ще имате отлично заплащане в работата си. Може и да се гътне някой неизвестен чичо в Америка, когото да наследите но не разчитайте много на това. Те и в Америка се разориха повечето баровци. Добри приходи и за половинката Добро и успешно развитие ще имат тези, чиято работа е свързана с пътуване, комуникации, медии, транспорт, езици. Наблягайте на френския. Ще накарате пъртньорите си да полудеят по вас. Не си мечтайте за секс с мулатки или надарените им мъжки половинки. Ако сте жена, скрийте вибраторите. Няма да ви трябват

 

 

КОЗИРОГ

Image

И вие сте рогати като Овена, ама поне знаете защо. Ще опасете всички благини. 2010 ще ви изкефи много, ако не се забравите, де. Ще пътувате, а вие обичате , Хороскопът показва, че за мнозина ще има промени в личен план и промени свързани с работата. Избягвайте излишно напрежение и конфликти с хората около вас. Мислете позитивно. Представяйте си ги в луксозен хотел и те ще се успокоят. Мацките от знака трябва да са много внимателни при боравене с пари, особено ако работата им е пряко свързана с тях. Всъщност всички жени трябва да намалят харченето. Да не си въобразявате, че половинките ви са милиардери. Ако са, не се притеснявайте. Не спете с непознати обаче, да не се разделите със сладкия живот. Сексуалният ви апетит нараства. Големи сте перверзници. Не мечтайте за ексцентрични любовни игри, осъществявайте ги.

 

 

 

 

 

 

 

ВОДОЛЕЙ

Image

 

 

 Хороскопът на 2010 година не обещава за Водолея сериозни изменения в неговия личен живот. Всичко ще е както обикновено: мимолетни увлечения без последствия или кардинални промени. Финансовият ви хороскоп за 2010 година не гарантира особена стабилност , но и не вещае резки провали и загуби. Водолеят скоро ще има пари, но как ще ги похарчи е големият въпрос, който стои пред него. Не правете глупости, моля ви се. В края на следващата година може да се появят и сериозни допълнителни доходи, които ще компенсират евентуалните загуби през годината. Много нови идеи, които ще ви вкарат в приключения . Включително и по отношение на бурния ви сексуален живот. Още повече, че може да се влюбите безпаметно, а забежките ви да ядосат много обекта на вашите чувства. Оправяйте се тогава.

Не търсете начин от 10 лева да направите милиони. Няма да стане и ще се прецакате яко. Парите не са сперматозоиди. Тази чудна в много отношения 2010 година не изключва нови запознанства, които може да ви донесат много. Включително и страхотен партньор в леглото и живота Само недейте да се впускате в любовни истории в службата, че ще ви се разгони фамилията. Не можете да си представите каква беля ще си докарате до главата. Колосална. Въобще 2010 година открива множество възможности за вас, стига да не сте много тъпи. Може да са творчески успехи, професионални удари или голяма любов. Не се хвърляйте незабавно да изчукате всички красиви индивиди от противоположния пол. За тези, които си падат по собствения, нищо не ни се дава. Гмуркайте се в дълбокото.

РИБИ

 

Image

Ще имате относителна финансова стабилност, но не рискувайте напразно .

 http://vip-bg.info

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 


Сходни връзки

Весел и верен ХОРОСКОП 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди