изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 19:20 EEST
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"    
ОбразованиеРодителите пращат жалба до министъра на образованието срещу директорката Иванка Димитрова. Те негодуват за това, че не успяват да постигнат разбирателство с нея относно обедното хранене на децата им, които вчера ядоха в коридора

Директорката на ОУ \\"Христо Смирненски\\" Иванка Димитрова се държи арогантно с нас. Това е непристойно поведение за директор на училище. Нарече ни \\"преследвачи\\". Това споделиха вчера пред НДТ родители на първокласници и второкласници от училището, които са на целодневно обучение. Майките и татковците организираха протест и излязоха с жалба до министъра на образованието Сергей Игнатов. В нея се казва: \\"Уважаеми г-н Министър, вече втори месец ние - родителите на първокласниците и второкласниците на целодневна форма на обучение, не успяваме да постигнем консенсус с директорката на училището г-жа Иванка Димитрова по въпроса за обедното хранене на нашите деца. Тъй като в ОУ \\"Христо Смирненски\\" не функционира столова, нито пригодени за хранене помещения като разливна и трапезария, дори и училищен бюфет, учениците са принудени да се хранят извън сградата на училището\\". По-нататък родителите обясняват, че директорката отказва да се съобрази с решението на Училищното настоятелство храненето на децата да се премести от заведението \\"Сохо\\" в ресторанта на Международния колеж и \\"дори всячески възпрепятства неговото реализиране\\".
Вчера децата обядваха в коридора на учебното заведение с храна, доставена от колежа. Присъстваха и част от родителите. Те негодуваха от факта, че заради създалата се ситуация и безрезултатните опити за разрешаване на проблема им се налага често да излизат от работа. Всъщност казусът се заплита и около часовете за обедното хранене. При водените разговори с ресторант \\"Албена\\" оттам са заявили, че могат да поемат децата след 13 ч. и да им отделят специално спокойно място. Дори се ангажирали периодично да им организират  лектории по здравословно хранене. Според родителите, в първия учебен срок обедната почивка е била от 12 до 14 ч., а в петък директорката им е обявила, че го сменя - от 12 до 13 ч. \\"Тя отказа да ни предостави Правилника за вътрешния ред на училището, а той би трябвало да е поставен на видно място. Успяхме да се сдобием с него в Регионалния инспекторат по образование. Оттам ни убедиха, че статутът на нашите ученици е като на полуинтернатните групи и почивката може да бъде от 12 до 14 часа\\" - заявиха родителите. Те смятат също, че директорката извива ръцете на учителите, заплашвайки ги със санкции, ако не се подчиняват.
Причината родителите да не желаят децата им да се хранят в заведението \\"Сохо\\" е, че са недоволни от предлаганата храна там, от цената, както и от отдалечеността. Те обясниха, че първоначално бил поет ангажимент за осигуряването на транспорт, но това се случило действително само два пъти. Децата често обядвали сандвичи \\"принцеса\\" и пици. Сумата на ден възлиза на 3 лв. Причината да се спрат на ресторанта на колежа е цената - 2 лв, както и факта, че за да се стигне дотам не се пресичат улици, а се минава по центъра. Вчера срещу тези два лева децата ядоха кюфте, зеленчукова супа, филия хляб, боб яхния и ябълка, видя екип на НДТ.
\\"Директорката не дойде нито веднъж да ни изслуша нормално. Родителите вече сме на ръба на нервите си. Тя не благоволява да излезе и да ни каже конкретното си становище\\" - заяви пред НДТ председателката на Училищното настоятелство Кремена Милкова, която на 14 януари е подала молба да напусне председателския пост. Тя добави, че на 100 процента родителите са заявили, че не желаят децата им да се хранят в \\"Сохо\\" и решението за ресторанта на колежа е взето след обстойно обсъждане на различни оферти.
Вчера родителите негодуваха и поради факта, че директорката бе насрочила среща с тях за 16 ч., а по него време повечето са на работа. \\"Целта й е да каже - ето, аз ги извиках, а те не дойдоха\\" - възмутиха се родителите.
Единствената пречка за това, което искат родителите, е невъзможността на ресторант \\"Албена\\" да поеме децата между 12 и 13 ч., когато е регламентираната обедна почивка, заяви директорката на ОУ \\"Христо Смирненски\\" Иванка Димитрова и добави: \\"Не е вярно, че през първия срок тя е била между 12 и 14 часа, няма такова нещо\\". \\"Друга пречка няма, аз не възразявам децата да се хранят на друго място\\" - коментира още тя и добави, че не би могла да допусне децата да излизат в учебно време, защото това подлежи на строги санкции. Тя заяви също, че родителите са запознати с Правилника за вътрешния ред в началото на учебната година.
Разпоредила съм проверка по случая. Изслушах родителите и смятам, че техните искания са разумни и имат основания - каза от своя страна началникът на Регионалния инспекторат по образование Рина Иванова. Тя е изпратила писмо до директорката на ОУ \\"Христо Смирненски\\" и очаква от нея отговор по поставените проблеми.
Същевременно в своята жалба, която освен до министъра на образованието, е адресирана и до други институции, родителите изразяват съмнение и за финансови злоупотреби: \\"Според Закона за Народната просвета чл.46 в, т.5 и т.12 и Правилника за неговото прилагане - чл. 140 и, ал. 2 и чл. 153, ал. 5 Училищното настоятелство взе решение за обедното хранене на децата, тъй като средствата за него са изцяло на родителите и единствено те могат да се разпореждат с тях. До този момент парите са неправомерно внасяни в касата на училището и ние не разполагаме с официални финансово-счетоводни документи за разходването им, което ни навежда на съмнения за злоупотреби с част от тях. Упорството на директорката да не сменяме заведението също ни кара да имаме подобни подозрения\\".
 


Сходни връзки

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ" | 103 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 17:23 EET
Абе какво се чудите толкова? Става въпрос за едни комисионни парички, вземани от директорката.....Затова ще е в Сохо/квартал в Лондон, известен с публичните си домове/
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 20:51 EET

Е, явно е много голям интереса, но нали знаете, че който плаща той поръчва музиката. Стискаме палци и ви подкрепяме... продължавайте с борбата... 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 00:37 EET

Taзи директорка работи повече с краката си ,а не с главата.....Колко много сигнали има срещу нея за корупция и далавери,но тя все оцелява,защото има други методи да се уреди отново да краде.

Няма ли икономическа полиция да проследи къде (освен за нея) потъват толкова много пари от програми,от нас все изнудваните от това училище родители.А за Сохо-кой е негов собственик и къде е поставен спрямо(върху...) тази директорка?

А защо пак няма безплатни закуски за децата до 4 клас?

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 11:24 EET
Тази парашутистка стана директорка , без да се е трудила като учител- начален, спусната от СДС и подкрепена здраво при НДСВ..ето ви резултата от политическите назначения- некомпетентен и некадърен педагог да се вихри като несменяем директор...явно директорските места са вечни или купени в този град, жалко за образованието, щом се управлява от хора със съмнителен морал
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 11:30 EET
Да, Добрич е Мека за вечни директори....А Иванка Димова е типичен пример за наложена отгоре некадърница!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 13:31 EET
Какви  директори  избира Министерството на образованието и Инспектората по Образованието на гр.Добрич - не Ви ли е срам, бе хора!!! Докъде ще стигне така образованието ни... бъдещето ни...
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 13:49 EET
БРАВООООООООООООО  !!!Трябва да се погнат и други нейни колеги по отношение на финансовите средства,корупцията,дарения и други..................Изобщо за всички директори става на въпрос,че много се овълчиха.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 14:22 EET
Аз съм състудент на въпросната директорка- едва завършила в Добрич( платено обучение) и отдавна се изумявам как направи шеметна кариера , без да е учителствала...политическите мъже в Добрич може да обяснят с какви компетенции е станала вечен директор
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 15:44 EET
Не Мека, ами Елдорадо за вечни директори е Добрич..........
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-01-22 @ 19:40 EET
Най-сетне правосъдие за тази псевдодиректорка!Как искате да мисли за децата ви,скъпи родители,когато самата тя тормози сина си.Истерична нимфоманка!Тя е на принципа \\"Разделяй и владей\\".Учителският колектив беше много добър,но сега...Лощото е,че има две учителки от начален курс,които много умело и подръжават и са нейни очи и уши!Ако искате училището да възвърне реномето си -махнете я!!!Броят на децата за 5-6 години се е стопил с около 150.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-02-28 @ 23:11 EET
Много злоба и дълбоки комплекси се крият  в коментарите за директорката .Често подобни изявления отправят хора , които не успяват да се докажат на професионалното си поприще и то  такива ,които се крият като мишоци зад \\" маски \\" и чужди действия .  Твърде черногледо и злокобно се описва работата на директора  , без да се отчитат  положителните  моменти ,които не са малко.  Иванка Димитрова е един модерен директор и като визия , и като модел на работа - това е основната причина колегите от \\"Смирненски \\" да завиждат и да негодуват ! Трудно човек се примирява със собствената си неудовлетвореност и некадърност !
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-02-28 @ 23:49 EET

ААААААААААААААААА,Иванке,разкрита си! Това само ти си го писала за себе си.

И какво значи модерна визия? Тя има вид на състаренаи похабена,дълго използвана лека жена.

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 19:59 EET

Това писание мисля,че не е от Иванка-откъде толкова интелект?!Тази елементарна и нечистоплътна женичка си има лакеи-учителки от начален курс,които само осакатяват децата.Не мога да се стърпя и ще ги назова поименно-Рени Стоянова и Капка Кръстева.Тези двенките не са родени за учителки.На тях най би им подхождала пионерска връзка-типичната дружинна ръководителка.Та нищо чудно една от тях да е написала коментара.На ''директорката\\"мозъкът и е като аспирин-само с една гънка-не и е по силите да напише всичко това.И накрая-погледнете й подписа-като на неандерталец...

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 20:17 EET
Вие не я мислете толкова Ванчето? Ще бутне на някой дърт чиновник и пак ще се оправи....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 18:07 EET

Защо спят тези от ''Просвета''?Мaй ще е най-добре да се повика някоя национална медия и тя да се заеме със случая.

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 20:18 EET
Национална медиа ще свърши работа!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 23:01 EET
Ами нека родители се организират!Усилията им ще бъдат възнаградени.В това у-ще нещата доста \\"понамирисват\\".
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-09 @ 15:47 EET

В един от коментарите се споменава за \\" голям интерес\\" - чудно ми е какъв интерес би могло да има срещу жълтите стотинки ,които плащат родителите .Що се касае до желанията им - те със сигурност са големи , но неуточнени , а музиката наистина поръчва този , който плаща ,

 но колко плащаме и какво очакваме насреща е друг въпрос ( всеки иска срещу левче да получи първо , второ ,трето и...... десето , но този филм все още не е режисиран )

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-09 @ 19:40 EET

Споменатите учителки от началния курс,са добре обучени от иванка-само и непрекъснато събират парици от нещастните родители за какво ли не,което така и не се вижда къде е......

Хайде да се организираме и да повикаме наистина Господари на ефира или други от хационална медия....

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-13 @ 16:32 EET
злобари
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-13 @ 16:35 EET
нещастници
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-13 @ 22:18 EET
такива  които  пишат  негативи  срещо  директора  са  нещастници
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-14 @ 02:55 EET

Защо да са нещастници? Това са хора с мнение и позиция, а не ЛАКЕИ като вас?

Иванке,още ли горките лелки ти плащат сметките и ти мият колата в двора,вместо да почистят стаите?

Тази година с кой дядо паричко си легна,за да запазиш директорския стол?Кое семейство се опита пак да развалиш?

И защо не се пооблечеш прилично поне пред децата,а не да ходиш както сега разголена отвсякъде като к...а?

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-14 @ 10:26 EET
Абе какво искате от Иванка? Селянка от Силистренско, милиционерска дъщеря, дошла да покори \\"големия град\\".....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 21:24 EET
А  знаете ли,че дори и тавите си носи да и мият горките женици.Сигурно няма ум в главата си,за да се сети,че се слага веро на гъбката и после се търка!!!Какъв учител е тя,щом хваща тебешира със салфетка!?Но само тебешира...А за въпросните\\"учителки\\"-Кръстева и Стоянова-нямате си на идея какви комисионни си \\"изработват\\" на гърба на родителите-УЖАСНИ СА!!!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 09:40 EET
Прозвището на въпросната директорка е:проститутката на Просвета град Добрич.Има си човек дори и в Парламента.Така че,ако се реши да се действа,трябва непремрнно да е някаква независима национална медия.И да не се забравят двете начални учителки,т.нар.''ПЪЛНИГУШКИ''.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 13:34 EET
Баща и на Ванчето/лека му пръст/беше шофьор на жук към ДАПА,а майка й Донка експедитор в Транспред/горката на млади години винаги ходеше на работа със слънчеви очила,защото да си крие очите,винаги насинена от бой/та си криеше очите,неудобно беше,а баща й по живота беше,явно на него се е метнала,живееха по ул.\\"Люле Бургас\\"-ромска махала,слаба ученичка беше......
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 13:36 EET

А да баща й се казваше Иван и почина от диабет..........................

 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 17:19 EET
Нейния човек в парламента е Касим Дал....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 20:19 EET
А също и Евтим Костадинов.Тя е учила в Икономическия техникум,но е изключена за слаби оценки и освен в Сградостроенето,никъде на друго място не е била приета.Дори са я мислили за невменяема...Това го знам от нейна съученичка,която записала детето си в \\"Смирненски\\" и като видяла на първия учебен ден коя е директорката, моментално го е изместила.Ако не се вземат мерки ,училището ще остане без деца.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 20:52 EET
Злобни постинги на отвратително озлобени хора.  Безобразие е да се предоставя виртуално пространство за низки страсти. Дуков, тези гнусотии са срам е за вестника ти.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 21:05 EET

Глас народен, глас Божи...

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 21:23 EET
...\\"виртуалното пространство за ниски страсти\\".....Коой за какво мисли?..... хахахахахахахахахха....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 23:32 EET

Форумът отразява  и  за пореден път доказва  великото падение на нашето общество  и то сред прослойка ( 90% от анонимните потребители тук са преподаватели от \\"Христо Смирненски \\") , която се води за \\" интелигенция \\" . По-гнусно и недостойно поведение от хора , имащи себе си за образовани и поели отговорното бреме да образоват младото поколение , не би могло да иам.  Няма по - унизително за един човек - окован  от злобата да плюе другия с черни краски , Няма по-голяма деградация от тая ,преподавателите - пример за нашите деца, да хулят , да интриганстват , да псуват , да завиждат , да правят номера , да отмъщават ( едва ли знаят точно на кого и за какво  ). Мили учители , вашите безценни бисери  в този форум , са доказателство защо масово учениците от вашето училище  са принудени да се преместват след 4 клас . Не прехвърляйте вината , а открийте огледалния си образ  и си дайте реална равносметка.

Авторитетът на училището се крепи на отличното  обучение  до 4 клас като най-голямата заслуга за това имат точно г-ца Рени Стоянова и г-жа Капка Кръстева . Имам удовлолствието да познавам и двете  и не се учудвам ,защо и те попадат под прицела на грозната интрига - техният професионализъм  е  поставил летвата толкова високо , че жалките мижитурки( простете ме , но това е най-ласкавият епитет , който мога да подбера ) , сред които работят  нямат сили за нищо друго , освен да петнят името им . Имам огромната чест  именно г-ца Стоянова да бъде първата класна на моето дете - учителката , заради която избрахме училището  и  за която винаги ще има специално място в сърцето на детето ми !Хиляди комплименти и дълбоки благодарности за нейната всеотдайнст , безрезервна грижовност и отговорност , за нейната амбиция и  стремеж към най-доброто , за  високия и  професионализъм и за огромната обич , която дарява ! Нашата образователна система би имала съвсем различен облик ,ако иамше повече преподаватели , достойни да носят това призвание !

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 01:30 EET

Нещо не виждам да се говори за  кфтетата и боба .Уж са много притеснени  родителите , а всичко тук се върти в друга посока. Никой не споменава и дума за храна и за деца ..Май проблемът е друг .Вземете и извикайте някоя медия ,че да покаже на цяла България какви умни даскали се разхождат в училищата .А за речника им нямам думи .С тези шадьоври могат да влязат в Гинес.

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 04:40 EET
Няма родител  който да се оплаче от споменатите  учителки. Аз не успях  да запиша сина си при една от тях и много съжалявам. Нападат ги заядливите им колеги и това се вижда от сто километра.Съмнявам се да са толкова смели злобарите ,ако трябва да кажат това което мислят в очите на хората.Освен това директорката е супер. Много е готина и мила.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 04:56 EET
Не мога да се въздържа за коментара за  родителката ,която като видяла на първия учебен ден коя е директорката , веднага изместила детето си !!!!Господи , могат ли такива родители да бъдат обективен критерйй и не ви ли е неудобно да ги давате за пример. - родител , който е записал някъде детето си , БЕЗ ДА СИ НАПРАВИ труда дори да разбере кой е директор на училището ,където поверява детето си.  Не само родителката е тотално  елементарна , но и този , който си мисли ,че е отразил супер новина.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 18:26 EET
1,30 ч.,  4, 40 ч.,  4, 56 ч. - Някой не е спал цяла нощ. Гузната съвест е проговорила.....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 21:16 EET
Гузна съвест имат много от подчиненита на Димова...А за Кръстева-ядохме й попарата.Не съм учител в това училище,но съм родител от класа на въпросната.Хиляди пъти съжалявам-ако вкъщи не се занимаваме с детето , то нищо няма да знае(отличен ученик е).То не бяха рецитали,мартеници,валентинки-ПИСНА НИ!А за снимките-да не говорим.Че да вземем този фотограф на отглеждане , да го осиновим...Рени Стоянова беше свястна жена,но Кръстева мн лoшо й повлия-жалко!!!Въобще в това училище е някакъв кошмар.Настроението и негативите влияят и на децата,така че давайте да ги махнем  от тук!Димова настройва учителите едни срещу други,работи на принципа\\"Разделяй и владей\\",а това неминуемо вреди на децата ни.Така,че...
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 21:27 EET
По повод коментара от 17.03-04.56 час:ако всички започнат да се интересуват предварително за директорката-училището ще остане без деца.А ако на въпросната майка са и казали само името на директорката,тя откъде да знае за кого става дума.Не всеки има възможност да се запознае лично с Димова,освен ако не е красив татко на някое дете-отиде таткото курбан....
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 21:39 EET
Димова носи фамилията на бившия си мъж, с когото са разделени отдавна. За конспирация: Моминското и презиме я компрометира!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 00:44 EET

Не само в това , а във всяко училище е \\" някакъв кошмар \\" .Ужасни са и учителите , и родителите , и учениците , а  изключенията между тях са като марсианци , кацнали на \\" някоя гузна съвест \\" или на .....някой \\" гений \\" , който помни цялото родословие , имена и дати , и улици и бивши и т.н. на човек , от когото уж  се възмущава  , но на когото  дълбоко в себе си до болка  се възхищава  ( защото много силно  иска да му подражава , ала.... не успява !)

 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 07:27 EET
Ще  бягат  децата , защото    напълни  училището  с  мангали!Циганско  училище!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 13:35 EET

Въпросът тук не е нито в боба, нито в кюфтетата.

Тук става въпрос за принципи и за морал и то на директор на учебно заведение. Всеки сам избира за каква кауза да се бори. Във всеки от нас има един вътрешен съдник, който още древногръцките мислители наричат \\"демонът на Сократ\\", а ние модерните хора - съвест. Дано съвестта на тази директорка да е спокойна, дано съвестта и на тези, които я защитават (кой от финансови интереси, кой по принуда) да е чиста.

А що се отнася до родителите - те всички имат право да защитят правата на децата си и да покажат гражданска позиция. И въпреки, че е малко вероятно да се преборят с всички по веригата, поне могат да ги накарат да са по-бдителни и да знаят, че тук в този град все още има интелигентни нормални хора 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 14:33 EET
Рина Иванова да вземе отношение , защото тук май не става дума само за изхранването на децата. Не е зле да има малко промяна в ръководството на това училище. Откакто предшественикът  на началничката,  Александър Алексиев по времето на СДС управляваше инспектората /разбирай - на самотек / и назначи тази въртиопашка Иванка,  по която му течаха лигите / а май още е така /, много време мина. Нужна е промяна г-жо Началник. Сменяйте я за да гарантирате себе си . Голямо недоволство се задава не само от страна на родителите и учителите , а и по - нагоре.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 14:54 EET
Как да вземе отношение началничката на Инспектората като й е удобна? Та нали тя уволни всички знаещи,можещи и кадърни директори на училища,за да може да има влияние над мижитурките. Как се задържа тя при три различни правителства - не е с компетентност и знания - с друго е
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 16:42 EET
Преди време ми разказваха за някой събирания на работещи в инспектората , директорки на училища и др. на които са били канени и някой бизнесмени от нашия град , по - точно много богати хора от строителния бизнес. Традиция , от Рада Обрешкова , запазена и до днес. Това което този мъж ми разказа с възмущение за просветните ни кадри беше ужасно срамно за жалост.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 18:05 EET
Тези събирания при Нейчо Нейчев не са тайни за никого в града ни - особено докато училищата бяха финансирани от общината. Цяло Чукурово знае за работниците по вилата му и не само това...
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 18:41 EET
В МОНМ има чистка - 50 чиновника са уволнени! Дай Боже и в Добрич?!!!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 20:42 EET

защитата на директорката  е някой от :СИЛВИЯ КОЛЕВА ,НЕШКА ВАСИЛЕВА,КАПКА,РЕНИ,САРЪДЖАЛИЕВА или някой когото съм пропуснал.тези хора имам чуство че са малоумни като се водят по простия акъл на  ванчето.много ми е интересно какво ще стане с тях когато я сменят.защото тя е бушон доста използван които скоро ще изгори.

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 20:48 EET
Само искам да сведа до знанието на родителите (не съм свързан по никакъв начин с това у-ще-и слава Богу), че беше подадено оплакване срещу въпросната директорка и лично зам. кмета я посети.Сведенията ми са,че е бил проведен разговор в една мн .ведра атмосвера ,едва ли не като между приятели.Мили родители,ако не се заемете с тая директорка децата ви само ще страдат.Не можете да си представите какви неща се говорят за нея ...А Нейчев вместо да я нахока (когато се получил протест срещу нея),отишъл да и помогне да напише опровержение.И това ако не пример за подражание...На това му се вика ''Приятел в нужда се познава!'' 
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 20:58 EET
Какво ще стане ли...Ами Сараджалиева ще отиде на кръговото,а другите в дом за душевно болни-да правят мартеници,цветя от хартия, рецитали и ,когато Сараджалиева е свободна ,ще я канят да свири на някой певчески конкурс.Но трябва да отбележим ,че с въпросната госпожа музикална е необходимо да се разговаря на англииски,защтото го \\"владее\\" до съвършенство и осакати няколко поколения ученици.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 21:31 EET

а пенка йорданова

 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 22:04 EET

а пенка йорданова

 лечителката

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 22:11 EET
Към анонимния от 18.03.10 - Аз съм от \\" ПРОПУСНАТИТЕ \\" в списъка ти  и не знаеш  колко губиш от това ,че ме пропускаш .Много внимателно наблюдавам  точно  теб  и то  отблизо . А къде гледаш ти ?
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 12:54 EET
какво да кажем за Ванчето.как може директор на училищен отбор който е спечелил първо място  вместо да окуражи и поощри  децата, тя вдигнала скандал. как  директор който мисли за повереното му у-ще как да привлече деца бяга от среща с родители на /бъдещи/ ученици 
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 20:22 EET
Ами разкрещяла се е ,защото не е имало комисионни за нея.Какво я топли победта на децата!?
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 20:28 EET
Малеееееееееееееее...Ама и Пенка Йорданова ли е от кликата на Иванка!??Не мога да повярвам-толкова кадърна и умна жена ,а да се поведе по ума на тези мижитурки.Не е за вярване.Щом до там се е стигнало,оправия няма.Защо все още никой не се  е заел да алармира ''Просвета'' в София? 
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 20:36 EET
Йорданова е една надута патка, мислеща се за уникална лечителка?
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 22:10 EET
мижатурка   си  ти  нещастнице  гроэна  а  не  някои  от  персонала  на  училището
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 22:52 EET
Не  съм   родител  на  дете  от  съответното  у-ще  но  ми  прави  впечатление че  има  много  хора  които  не  обичат  първо  себе  се  а  се  вмъкват   толково  дълбоко  в  нещата че  да  оправят  житието   на  педагоэите
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 22:57 EET
Какъв персонал сте вие...Скоро и помен няма да остане от вас.Жалко за малцината кадърни учители,които останаха в това скапано школо.А какви години бяха...Жалко!!!!!!!!!!!!!!!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 23:04 EET
Първо -не съм мижитурка,защото съм мъж и е нужно да намериш м.р. на тази дума и второ-не иде реч за целия персонал , а само за ...МИЖИТУРКИТЕ(като теб може би)!?
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 01:02 EET
ха  -ха   МИЖАТУРНИК    ОТ  МЪЖКИ  РОД   .................
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 17:01 EET
Какви  години  бяха?Лакомията  ви   изяде  главите-прибрахте  циганите  на Паисий  само  и  само  да  направите    големите паралелки  за  големи  заплати!  Сега  и  вие  сте  циганско  училище!Ха, ха ,ха ...
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 17:41 EET
Пази Боже от жена-директор на училище!!! При това начална учителка, слаба ученичка и студентка, разведена, и \\"популярна\\" в града ни от дълги години, истерична, властолюбива, ревнива и злобна селянка.....Жалко за хубавото /в миналото/ училище.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 21:48 EET

Подкрепям последния коментар!Добре познавам учителите от ''Смирненски''(имах тази чест).От момента ,в който г-н Чавгаджиев (светла му памет) отстъпи поста си на Димова, нещата тръгнаха надолу.Атмосверата в училище беше спокойна,ведра.Димова много умело успя да разедени колектива.И двте ми деца учиха там.Когато голямото ми дете беше в у-то всичко течеше по мед и масло,а вече за малкото...ужас някакъв.Едва издържахме да не го изместим,но не ме питайте с цената на колко нерви!!!Какви отношения имаше м\у съучениците...не е за говорене.Въпросната директорка винаги беше  оведомявана за тези неразбории,но никого не наказа,за да не се разчуе из по-високите етажи на Просвета.А вярвайте ми,имаше ученички за изключване.Просто не ми се връща назад за да направя достояние на всички какви неща са се вършили безнаказано!Ако някой има възможност нека сизира инстанциите и когато се разбере,че има развръзка -лично ще дойда и ще се опълча с\у тази измислена директорка и с\у класната на детето си.Тя е м\у тези,които я поддържат-за съжаление!!!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 14:15 EET
някой ще напише ли конкретно провинение или ще си играем на оплакване
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 15:58 EET
Конкретно: Допусната до конкурс без задължителния 4 годишен учителски стаж!!! Има и още, ако това не е достатъчно?!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 16:44 EET
Тая директорка била ли е преди това в едно селско  училище  в Пчеларово или Красен. Ако е същата, имаше тогава нещо  скандално, с директора ...  ако не е тя, моля за извинение...
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 16:56 EET
Не разбирам защо са нужни конкретни доказателства и факти. Само по себе си това което изчетох е достатъчно скандално и бие директно по българския учител а тя е директор . За какво уважение , за какъв авторитет говорим оттук нататък. Сама, от срам , даси хваща торбата и да изчезва от учителската  професия , а този който я е назначил без да отговаря на необходимите уславия нека да се посочи и да обясни защо и с какво го е омаяла. А журналистите в този град има ли ги. Защо спят или чакат някой да им плати .
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 16:58 EET
Не разбирам защо са нужни конкретни доказателства и факти. Само по себе си това което изчетох е достатъчно скандално и бие директно по българския учител а тя е директор . За какво уважение , за какъв авторитет говорим оттук нататък. Сама, от срам , даси хваща торбата и да изчезва от учителската  професия , а този който я е назначил без да отговаря на необходимите уславия нека да се посочи и да обясни защо и с какво го е омаяла. А журналистите в този град има ли ги. Защо спят или чакат някой да им плати .
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 17:15 EET
Ами и началничката на инспектората Рина Иванова също не отговаряше на условията за допускане в конкурса за началник РИО, но стана началник - как да обяснява за назначените си подчинени - нали всички са от един дол
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 21:59 EET

Честита Пролет на всички с маломерни мозъци!

Пролетта пукна, дано и Вие не се пукнете от злоба!!!

Тъй като всички сте анонимни и никой не дръзва да се напише името, и аз ще остана анонимен.

Цитирате много имена!!!!! Давате ли си сметка какво пишете изобщо?

Никой не е анонимен, това да знаете!!!! Поне един от Вас, ако има доблест нека си напише името!

 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 23:30 EET
Един от активните автори , спомогнал много за повишаване на интереса на аудиторията към този прозрачен форум се казва М- - - в !  Не е разрешено обаче да се изписва името му ( и коментарите за него се изтриват служебно от администратора ) , за да не се уранва \\" авторитета му на вътрешен \\"
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 23:36 EET

Кога ще го махнете този форум? Или поне му сменете името! Бъркате хората с това заглавие! Търся рецепти за готвене, а поподам на тези блювочи! Тук се говори за какво ли не, само не за кюфтета. Извод - не са много гладни тези, които пишат, напротив мисля, че вече повръщат от преяждане с боб! Да им е сладко на всички, които обичат боб с кюфтета! Напишете нещо за ядене. Моля!

 

 

 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 23:50 EET

РЕЦЕПТА ЗА ...

няколко развалени яйца се разбъркват с по-голямо количество брашно ( с каквото си мажем подметките ) .Разбърква се добре и се добавя позеленяла  захар .Не се слага настърган лимон , защото дори и настърган , лимонът вгорчава живота на позеленелите от ЗАХАРТА.  Пече се много дълго , за да не вземе ,че да се услади на когото не трябва

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 23:55 EET
Тази рецепта не е пълна, и не разбрах какъв е крайният продукт?
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 00:42 EET
Хубавото е ,че рецептата не е пълна - действа успокоително ,че има и  неопорочени продукти , а какво ще се получи - никой не знае , дори и ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ! Замесваш едно ,а се получава друго !
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 20:16 EET

www.gladen. bg Това е за търсещите рецепти.

А иначе тук се говори, че царят е гол!!!!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 21:56 EET

Говори се за царя , но не за коронясания , а за самозванеца ,който иска да бъде цар , но пътят до царската корона е труден.Гол или облечен , царят си е цар!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 22:59 EET

на вниманието на авторката от:22,03,2230ч  Този автор  съм нямала честта да го познавам,но щом вие смятате че е кадърен значи е над вас самите който от носа си по надалеко нищо не виждате.но едва ли такъв човек би се заел с такива гнусотий.те са присъщи на хората на ванчето,който са безкруполни мажоретки на конци и трябва някой  да ги  води .хора без собственно мнение.

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 23:08 EET
Имах предвид ГОЛА ВОДА и наобиколилите го лакеи не могат да скрият голотата.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 15:22 EET
На тази самозвана дирекрорка и е хубаво и удобно да ходи гола,така че не си мислете,че ще я засегнето по някакъв начин.Пък и тя едва ли е чела приказката за голия цар и въобще не знае за какво иде реч.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 15:35 EET

Ако някой знае сайта на \\"Господари на ефира\\"моля да го изпише!Тази работа така няма да стане.Пишем си тука,ядосваме се,а оная фльорца си ветрее байрака,вирнала нос до небето.Хората я плюят,а тя мисли ,че дъжд вали.Ако е нужно и до Бойко Борисов ше се стигне.Не може една никаквица да стои безнаказано на поста си и да се мисли за недосегаема.Да си върви час по-скоро,а с нея и ония...''баданарки''!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 18:06 EET
www.gospodari.com
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 19:42 EET

Чувала съм какви ли не работи но това надминава  всичко.ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ: карат горките хорица ( РОДИТЕЛИТЕ) да се разписват да ли са съгласни да има униформа.Това добре,но никъде няма разяснение /писменно/че униформите ще санапълно безплатно /както се говори/ че няма да се доплащат от родителите ,ако не колко пари ще им струва  и  т. н.По този и други начинания ПАК ЩЕ  ИМА ГРАНДИОЗНИ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ОТ ВАНЧЕ И КОМПАНИЯ

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 20:13 EET

S  kakvo to4no shte angajirate vnimanieto na \\" Gospodari na efira \\" ?? Kakvi sa argumentite i dovodite vi ? Za kakvi nerednosti govorite , koito da sa adekvatni za hitova novina v  nacionalnia efir ???? EDINSTVENO moje da vi obarnat vnimanie , ako im predlojite nagledno sebe si kato  nai-aktualnata tema dnes : zlobata i  neinoto   pagubno vlianie , nai-veche varhu tezi ,koito ia izpitvat i izprashtat !  Pojelavam vi uspeh ! ( no se samniavam ,4e i s tova shte gi zaintriguvate , zashtoto zlobnicite sa na vsiaka krachka i veche dori ne praviat vpechatlenie - sviknali sme s vas )

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 21:47 EET
Свикнали ли сте?!!Съмнявам се!А вие с гузната съвест-треперете,защото цялата ви простотия ще стане достояние на всички!!!Доказателства ли искате?Има ги,особено след една счетоводна проверка,която м/у другото е задействана.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 22:13 EET
Проверките са хубаво нещо - нека има такива !  Само те могат да докажат кой е крив и кой е прав ! А когато  фактите говорят  - кой , според теб трябва да трепери ? Естествено , главните диригенти ( клоуните , които се грижат за разнообразието на \\" проверяващите \\" и \\" проверяваните \\" ) и на които им предстои скоро ТЕ да бъдат проверявани .Изненадата за тях тепърва предстои!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 22:25 EET

за девойчето от 24.03.- 21: 47 ч.

Гузна е твоята съвест девойче , затова вече се почуди какви да ги твориш ! Но , знай , че няма кого да изумиш ! А що се отнася до простотията , то няма равна на твоята и сама ще имаш удоволствието да си я представиш на хората ! 

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 23:27 EET
на вниманието на защитника от 23.03 - 22:59  !!!  1. не се прави на интересен ,че не познаваш \\" този автор \\"- кого заблуждаваш?! Дори не умееш  да се скриеш в малката си черупка!! ;    2. В коментара си изобщо не съм споменал ,че е \\" кадърен \\" ( това е твое мнение )  - ТОЙ може и да е - не коментирам неговата кадърност , а неговата активност ; 3.как щом не го познаваш , допускаш ,че \\" такъв човек' не може да се занимава с гнусотии \\"; 4. \\" хората на Ванчето \\" не са  \\" мажуретки на конци\\" , а конци за мажуретките като теб  и имат много ясно становище , което няма нищо общо с \\" Ванчето \\" ( за разлика от теб и компанията ти , които не само ,че нямате адекватна позиция , но и не можете да я защитите ) . Хубаво би било  да се включват хора ,които имат какво да кажат и могат да го обосноват !
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 00:40 EET

Аз съм поредния възмутен родител.Доказателства има.

1.Да започнем с уж направения ремонт и несъществуващата спортна площадка.Вместо това-ремонт в апартамента на иванка и кола за иванка.

2.Всяка година се правят проверки за гнусната,мухлясала храна в това училище и те винаги започват в града от това училище-спомняте ли си-и по местния  тв канал,и вестници.

3.К.Кр. и Р.Ив. все събират пари, и то не малко от нещастните родители,които потъват незнайно къде.

4.Лелките слугуват на иванка,като домашни прислужници.

5.Има нередности и в събираните пари уж за охрана-1 чичко стои,а събират от всяко дете по 10 лв.Колко пари са за годината от всички деца?

Защо иванка се скара с Красимира-бивш предс.на уч.настоятество? А със сегашната от началото на тази година?

Това е ЗЛЕ ПОДДЪРЖАНО УЧИЛИЩЕ,НЕЧИСТО- И МАТЕРИАЛНО,И ДУХОВНО. Добре,че вече сме се махнали оттам....като чета коментарите-всичко е все същото......ДОКОГА??????

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 08:57 EET

ПРОВЕРЕТЕ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 09:20 EET
Проверка му е майката!!!!!!! Заедно с Иванка-проверка и за двете рекетьорки-К. Кр. и Р. Ст.!!!!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 11:41 EET

Време е да изчистим боклука!

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 11:49 EET

Време е да дойде горския и да ви разгони от този форум

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 12:12 EET
Оправете си правописната грешка.
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 13:24 EET
след като се намесва, макар и неуместно , личния живот на засегнати от темата,  защо не изтъкнете морала ,който демонстрират много други между вас - например Живко Иванов и неговата половинка Румяна Петрова , за които дори децата говорят . А  другите  ,които си позволяват да  пренесат на работното си място всички семейни неудачи и неволи - кой страда пряко от тях и длъжни ли са децата да стават свидетели на това
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 15:52 EET
БЕЭРАБОТНИ   КУХИ  ЛЕЙКИ  .
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 16:36 EET
ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ! КАК МОЖЕ  ХОРА С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ДА СТИГНАТ ДО ТОВА НИВО! НАПРАВИХТЕ МНОГО ЛОША РЕКЛАМА НА ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ.СЪЖАЛЯВАМ ВИ!
БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-03-25 @ 16:38 EET

БОБ И КЮФТЕТА В... КОРИДОРА НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"
Автор: Anonymous да 2010-12-14 @ 11:19 EET

Мале, мале


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди