изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 19:33 EEST
„БМФ”: Българският премиер не изключва участието на страната в ПРО    
Новини София. Европейската комисия и парламентът на България трябва да се заявят своето мнение относно възможното участие на страната в създаваната от САЩ система за противоракетна отбрана (ПРО). Това съобщават българските медии, цитирани от руското електронното издание ”БМФ”, позоваващи се на изказване на премиера Бойко Борисов, в отговор на въпрос за отношението на българското правителството относно това, че на територията на страната може да бъдат разположени елементи на ПРО.


Повод за коментара на българския премиер стана изказване на посланик на САЩ в България Джеймс Уорлик, който каза, че на неофициално ниво се водят преговори за разполагането в страната на елементи от американската ПРО. По думите на дипломата, консултациите между София и Вашингтон са на ранен етап, а американската страна не е отправила към българските си партньори конкретни предложения. Агенция \"Фокус\"
 


Сходни връзки

„БМФ”: Българският премиер не изключва участието на страната в ПРО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди