изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 13:07 EEST
ДЕПУТАТЪТ ОТ РЗС ДИМИТЪР ЧУКАРСКИ НАПУСНА ЯНЕ ЯНЕВ И СТАНА НЕЗАВИСИМ    
Парламент
Депутатът Димитър Чукарски, избран от листата на РЗС, заяви, че се разграничава от политиката на партията и от днес ще присъства на пленарните заседания на парламента, за разлика от другите депутати.


"В моя политически път няма място за крайни позиции. Участвах в проекта РЗС като представител на Земеделския народен съюз и за мен са важни становищата на последователите на тази партията, които са против крайната политика и поведение на РЗС. Можете да считате, че аз съм просто един независим народен представител", заяви Чукарски в парламента, цитиран от БТА.

Той обясни разграничаването си от РЗС с искането си да бъде следван умерен курс в отстояването на интересите на българските граждани. По думите на Чукарски, обиколките в страната, заради които депутатите на РЗС не присъстват на заседанията на парламента, трябва да са в следобедите, в петък, събота и неделя.

Депутатът посочи, че няма да подава оставка като народен представител и че ще подкрепя по-скоро дясна политика. Той посочи, че е в добри отношения с депутатите на РЗС, но няма вече да ходи в централата на партията.

Лидерът на партията Яне Янев коментира пред БГНЕС, че не знае за такова нещо и мисли, че не е истина. Според него това е поредна провокация от страна на ГЕРБ.

Чукарски става третият депутат, който се цепи от РЗС. В началото на февруари Димитър Абаджиев подаде оставка от ръководството на партията.
"Мотивите ми са свързани с житейски и професионални приоритети и с политически дотолкова, доколкото моята роля в РЗС беше да помогна проектът да бъде част от европейския проект на консерваторите. След като не успяхме да вкараме евродепутат, не се чувствам полезен", заяви тогава той.

Първи РЗС напусна депутатът Мирио Тагарински, заради когото и парламентарната група на партията се разпадна и всички народни представители от партията станаха независими. Веднага след това лидерът на партията Яне Янев обяви, че става опозиция на ГЕРБ и той и съпартийците му спряха да идват на пленарните заседания. Заради това Янев почти достигна по неизвинени отсъствия рекордьора Ахмед Доган. dir.bg

 Край на РЗС, Димитър Абаджиев зарязва Яне

   ПГ на РЗС се разпадна

  ЦИК подреди 41-ото Народно събрание

 


Сходни връзки

ДЕПУТАТЪТ ОТ РЗС ДИМИТЪР ЧУКАРСКИ НАПУСНА ЯНЕ ЯНЕВ И СТАНА НЕЗАВИСИМ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЕПУТАТЪТ ОТ РЗС ДИМИТЪР ЧУКАРСКИ НАПУСНА ЯНЕ ЯНЕВ И СТАНА НЕЗАВИСИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-11 @ 13:08 EET
Започна се! От ГЕРБ започнаха да купуват депутати на РЗС за да мине гласуването на процедурата по отстраняването на президента! УРА!!!!!!
ДЕПУТАТЪТ ОТ РЗС ДИМИТЪР ЧУКАРСКИ НАПУСНА ЯНЕ ЯНЕВ И СТАНА НЕЗАВИСИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-11 @ 15:35 EET

Ми той е новият Волен Сидеров как няма да напускат хората.Снощи като гледах всички тези роми които им беше пратено и незнаеха дори за какво са там и аз да съм и аз ще напусна


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди