изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 11:30 EEST
Депутатката от “Атака” Калина Крумова: Не съм любовница на Пламен Константинов – Гибона!    
Новини  Калина Крумова е депутат от парламентарната група на партия “Атака”. На 11 години започва работа в бургаското студио на телевизия „СКАТ”. Води детско предаване. На 17 става майка. Ражда син, който сега е на 8 години. На 18 се мести в София. Учи в УНСС и продължава да работи в „СКАТ”. На 23 за първи път влиза в Народното събрание като парламентарен репортер. На 24 години си тръгва вечер от сградата на парламента, но вече като депутат.



- Клюката говори, че имаш връзка с волейболиста Пламен Константинов – Гибона. Така ли е?
- Клюките са за хората с достатъчно свободно време за тях и желанието да живеят живота на някой друг. Аз определено харесвам своя. Не бих давала отчет на тези, които имат за основна цел на ежедневието си да обсъждат слуховете и предположенията за другите...

- Имаш ли приятел в момента?

- Не намирам за удачно или наложително чувствата и емоциите да се размахват просто така. Афиширането на една връзка не я прави по-здрава или по-истинска. Точно обратното. Това, което човек има в сърцето и душата си, не е наложително да е очевадно, по страниците на пресата или в устата на хората, за да се легитимира.

- Каква кола караш?
- Масова - пежо. Е, на фона на лъскавия автопарк, който се движи по улиците, с девойки зад волана далеч под моята възраст... Понякога е неловко на светофарите... Но пък карам автомобил, който утре няма някой да дойде да си прибере.

- Какви марки дрехи и парфюми харесваш?
- Не робувам на марки. Нито на дрехи, нито на парфюми или на каквото и да е друго. Разчитам предимно на български фирми, които в последните години са успешни и конкурентоспособни. Обичам костюми с пола или рокля. За мен жената трябва да бъде дама. Дори когато изхвърля боклука пред дома си. Не ми допадат сладникавите, плодовите и особено цветни аромати. Предпочитам по-силните ухания, които остават отпечатък след себе си. По-острите дори. Аз самата имам няколко любими и много рядко ги сменям.

- В кои заведения ходиш?
- Падам си домошар. Имам особено мнение към масово посещаваните заведения... В доста редките случаи, когато излизам, за мен е важно да се чувствам спокойна и да се забавлявам от сърце с хората, с които съм, отколкото това къде и кое е мястото.

- Ремонтирала си жилището от Народното събрание със собствени средства?
- Ремонтирах го на мои разноски, защото за мен да се чувстваш добре у дома е най-важно. Искам, като се прибера, наистина да ми е уютно. Състои се от голяма стая, която комбинира кухня, хол и трапезария и малка спалня. В душ кабината има радио, защото пространството е доста малко, беше наложително нещата да изглеждат така. Не ми е било специално изискване. Душ кабината дори е доста паянтова, от ежедневните промоции на строителните хипермаркети. Продължавам да живея без телевизор и без елементарни електроуреди, така че можеш да прецениш дали капризнича.

- Вярно ли е, че при посещението с делегацията на правителството в Турция са те ухажвали богати тамошни бизнесмени?
- Чудя се как хората винаги намират как да се оплачат или да обсъждат подобни слухове, но не и да се заловят да направят живота си по-добър.

- Защо се разделихте с бащата на детето си?
- Има повече от достатъчно двойки и личности, които се занимават единствено с това да обясняват защо са с някой или пък са се разделили с друг. Нямам никакво намерение да допълвам този колектив. За мен е много по-достойно да се разделиш с някого, отколкото да играеш един безкраен театър на щастливо семеен човек, когато това не е така. Аз съм благодарна на бащата на детето си.
 
- Калина, след разрива между СКАТ и “Атака” какви са отношенията ти с хората, с които си работила там?
- С някои хора е просто по-добре да спреш да контактуваш. Няма нищо по-лошо от безразличието. Това е решението.

Жалко и грозно е хора, които си учил как се правят интервюта, как се работи, да ти правят смешни засади с микрофон в ръка. Не намирам за правилно да се лъже откровено, че се крием, като въобще не ни канят в предаванията на СКАТ. Клевети, обиди и тотална цензура към всички от “Атака” – това е програмната политика там последните месеци. Дори зрители, които се обаждат и изразяват подкрепата си към нас, са изключвани на секундата.

Тъжно и обидно е. И това са хора, с които до вчера си седял на една маса…

- Защо отиде в тв СКАТ преди години?
- Бях на 11 години. Имаше конкурс за водещи в детско предаване. Явих се, одобриха ме. Имала съм прекрасната възможност да участвам в чудесни работни екипи, да бъда в центъра на събитията, да правя документални филми, интервюта, до които други не са имали достъп. Не е имало нещо в телевизията, което да не съм правила. Детско предаване, младежко, тв игра, новини, сутрешен блок, документални филми, репортажи, сватбено предаване...

- Сърдиш ли се на “Господори на ефира”, че ти излъчваха грешките в ефир?
- Не ми беше приятно. Едно е да имаш предаване на запис, в което имаш възможност за монтаж, друго е да си на живо. Едно е да имаш екип от 3-4 души, друго от 30-40. Едно е да имаш 30 минути на ден, друго - 3 часа. Всяка сутрин съм ставала в 5, подготвяла съм сама ефира си без гримьор, фризьор, стилисти, редактори, имала съм жива връзка със зрителите по повече от час ефирно време...

- Създаваше ли проблеми на родителите си в като тийнейджърка?

- Винаги ме прибираха първа от игрите навън. Майка ми е свръхпритеснителна, дори и днес. Като ученичка винаги бях пълна отличничка и в това отношение у дома никога не е имало някакви драми. Семейството ми много се държи на стабилното образование. От татко научих, че винаги трябва да си подготвен два урока назад и един напред. За съжаление той не успя да ме види народен представител. Почина преди две години. Гордееше се до сълзи с всеки мой успех. Точно когато вече съм достатъчно зряла, за да оценя това, което е правил за мен и да си говорим като големи хора, него го няма. Посвещавам му всичко, което правя. И на майка ми, разбира се. Значително по-остра и кардинална от мен, но пък днес колкото си по-добър, толкова повече главоболия имаш.

- Защо избра партия “Атака”? Не е ли твърде “мъжка” за теб?
- Както и да изглежда, аз съм мъжко момиче. Невинаги е плюс. Днес се котират тези, които играят слаби и безпомощни. Но аз мога и без чужда помощ. Това е другото, на което ме научи баща ми. Винаги да мога да се справям като разчитам само и единствено на себе си. Партия “Атака” е именно това - политическа сила, където те приемат заради това, което правиш.


Валерия КАЛЧЕВА  /  http://www.blitz.bg

Калина и Гибона в любовен романс?

 


Сходни връзки

Депутатката от “Атака” Калина Крумова: Не съм любовница на Пламен Константинов – Гибона! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди