изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-28 @ 00:43 EEST
Кога да правим секс – сутрин, по обяд, вечер, нощем?    
Любопитно

Кога да правим секс – сутрин, по обяд, вечер, нощем? По принцип за секс човек е винаги готов, но все пак.... Сексолозите са забелязали, че удовлетворението от секса в различните часове на денонощието силно се отличава. Едни и същи ласки в зависимост от времето жената и мъжът възприемат различно. Поради това те съветват пациентите първо да погледнат часовника си, после да поразмислят какво може да получат от партньора в този час и какво самите те могат да дадат, и чак тогава да се залавят за сексуални игри. Ето какво можете да очаквате от партньора си в различните двучасови интервали на деня, според сексолозите.Сексуална кондиция по часове

От 6,00 до 8,00 ч
Жената: Даже и да се е събудила, организмът й още не е готов за секс. Нивото на мелатонин в кръвта (хормона на съня) постепенно се понижава, а температурата на тялото й още не се е повишила достатъчно. Макар понякога да е твърде приятно да се събудиш по време на занимания с любов. Главното е партньорът да не бърза, а да й позволи да отвори очи под ненатрапливите му ласки.
Мъжът: Болшинството мъже именно в този часови интервал се намират на пика на сексуалната си активност. Нивото на тестостерон в кръвта достига у тях максималната си стойност. На мъжа му е нужно да се ободри и да набере сили пред новия ден. Но той не е готов за дълги, продължителни ласки. Бърз секс – ето на какво можеш да разчиташ.

От 8,00 до 10, 00 ч
Жената: Окончателно се е събудила и е готова за секс. В кръвта й нивото на ендорферините (“хормоните на радостта”) достигат максимума си. За да се възбуди, на нея не й трябва много време.
Мъжът: Вече се е настроил за работа. Нивото на тестостерон в кръвта му се е понижило и е влязло в обичайната норма. По тази причина е твърде сложно да успее сам да раздвижи любовницата си.

От 10,00 до 12,00 ч
Жената: В тези часове са изострени вкусовите й рецептори. Именно сега тя може да получи максимум удоволствия от оралния секс. Впрочем, към този вид любовна игра мъжът е винаги настроен.
Мъжът: У мъжа доминира мисловната активност. По тази причина, вместо да се захване със секс, с часове може да разсъждава за това, но едва ли сам ще прояви активност. Вместо действие, той ще започне мислено да анализира любовната инициатива на жената и да прави “дълбоки” изводи.

От 12,00 до 14,00 ч
Жената: Нейната активност достига своята максимална стойност. Но това не се отнася до заниманията с любов. В тези часове жената трудно се отпуска и не може да се съсредоточи върху секса. Но в същото време, ако тя е решила да се заеме със сексуалното просвещение на любимия си, той не трябва да се стеснява и следва да изпробва всичко на практика.
Мъжът: Настроен е на игрова вълна. В същото време нивото на “хормоните на радостта” се вдигат до максимума си. По тази причина той търси нещо необичайно, дори екстремално и с удоволствие възприема всички идеи на жената.

От 14,00 до 16,00 ч
Жената: В тези часове нейният организъм е максимално подготвен за зачатие. Но за дълги ласки тя не е готова. Бърз и дори малко груб секс – ето какво й е необходимо. В тези часове се изостря обонянието й и най-важното за нея е от мъжа да идва приятен мирис.
Мъжът: Приблизително към 16,00 часа в мъжкия организъм се възпроизвежда най-качествена сперма. По тази причина, ако жената се е замислила за продължението на рода, това е най-подходящото време за секс.

От 16,00 до 18,00 ч
Жената: По това време се наблюдава спад на активността. Болшинството жени в този интервал не са способни на ласки. Но това не им пречи да получават ласки от партньорите си. Ето защо, ако любимият я потърси за секс, не си струва тя да го спира.
Мъжът: Готов за секс, макар и неспособен за продължителни ласки. Просто му е необходимо чрез секса да свали умората и отрицателната енергия. По тази причина всичко, на което жената може да разчита, е бърз полов акт.

От 18,00 до 20, 00 ч
Жената: Необходимо е да се зареди с енергия, поради което не следва да се отказва от вечерята. По това време у нея е обострено слуховото възприемане. Тя е готова да слуша дълги признания в любов и комплименти по свой адрес.
Мъжът: В тези часове не е способен на сексуални игри. Той може да мисли само за задоволяване на глада си и за отдих след нахранването. Всичките му сили отиват за храносмилане. Но ако жената го покани на лек банкет в постелята, той едва ли ще откаже.

От 20,00 до 22,00 ч
Жената: Готова е за продължителни любовни игри. Тя е пълна със сила (ако, разбира се, не се е отказала от вечерята) и е настроена да поеме инициативата в свои ръце. Идеално време за експерименти в леглото.
Мъжът: Готов за секс, той е в състояние да изпълни всяко желание на жената. По това време сексуалните часове на двамата партньори напълно съвпадат.

22,00 – 0,00 ч
Жената: Към полунощ в кръвта й рязко се увеличава нивото на мелатонин. Организмът постепенно заспива, дори и ако тя е свикнала да си ляга късно. По тази причина сексуалната й чувствителност се снижава. В същото време се изострят романтичните чувства и тя има нужда партньорът да държи ръцете й, да я прегръща и целува. Но нищо повече!
Мъжът: Максимално се е отпуснал, но още не спи. По тази причина е готов за дълги ласки. За да може да заспи здрав сън, на него му е необходимо да изхвърли остатъците от енергия. Сексуалните игри решават най-добре проблема му.

От 0,00 до 6,00 ч
Жената: Организмът й се нуждае от отдих. Но затова пък може да се занимава с любов в полусънно състояние. Впрочем, много жени, които в другите часови интервали не успяват да изпитат оргазъм, именно в полусънно състояние достигат пика на сексуалната наслада. Това е свързано с факта, че в съня си те са способни да се отпуснат напълно. Най-важното в случая е, партньорът да не спи!
Мъжът: В повечето случаи спи здраво и да го разбудиш е твърде сложно, но разбира се, няма невъзможни неща, когато става дума за секс.  http://www.fitlifestyle.net

Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света

 


Сходни връзки

Кога да правим секс – сутрин, по обяд, вечер, нощем? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди