изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 06:09 EEST
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ    
Политика Вече сме в гръцкия вариант на кризата. Хазната е празна, защото има огромен скрит дефицит, заяви премиерът Бойко Борисов пред \"Стандарт\" вчера. Щетите идвали на първо място от източени и пропилени пари като тези в \"Белене\" и \"Цанков камък\". Незаконни договори за 2,12 млрд. лева са другата причина за зейналата финансова дупка в бюджета.

Това са тотални нарушения, отсече Борисов. Законът за бюджета забранява да се подписват договори за каквито и да било дейности, без да има определени пари за тях в хазната, обясни той. Много от тези споразумения са сключвани с начално финансиране, а после са продължавани с анекси, за които вече няма пари. Премиерът се закани, че ще ги даде на прокурор. Като има недостиг в бюджета, хората трябва да знаят кой е виновен, подчерта Генерала.
Професия \"безработен\" трябва да бъде премахната, каза още Борисов. Според него помощи трябва да се плащат максимум между 3 и 5 месеца, както е в повечето европейски държави. Сега не били малко тези, които получават по 200-300 лева като хора без препитание, а в същото време заработват на черно.
Няма универсална рецепта за справяне с кризата, категоричен е премиерът Бойко Борисов. В последните седмици едни експерти излизали с предложения, а други веднага ги оборвали. От своя страна пък те също предлагали икономически хватки, които пък трети обявявали за неработещи, и така до безкрайност.
Сияна Севова

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ | 12 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 12:21 EET
КОЙТО КРАЛ  ДА ВРЪЩА     мениджера   ДОГАН  какво чака   емел  етен   с нейните  наводнения  всички зад  решетките  99   крали  1  в затвора !
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 12:42 EET

За 8 месеца само, констатации и оправдания с предходните, ами къде бяхте,когато поемахте управлението на Държавата, че тя е оглозгана е ясно и на просяците, защо всеки ден през ден си сменяте финансовата политика, ще режем от пенсионерите,от майките, от държавните чиновници, на другия ден отменяте,колко и какви антикризисни мерки ще предприемете не е ясно,защо отивате към Гръцки вариант, ами  и ние  ли безработните, пенсионерите,бизнесмените, чиновниците да прибегнем към него, или ще решите еднолично за всички ! Знаехте предварително, че хазната е празна,ловите непрекъснато виновните за това,а в крайна сметка само биене в гърдите и усещане за шок в правителството!

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 13:12 EET
Аз лично много ще се радвам, както и останалите съвестни безработни, да няма прфесия\"БЕЗРАБОТЕН\", Г-Н БОРИСОВ, ЗАЩО НИ СЪКРАТИХТЕ,А ОСТАВИХТЕ В СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ, НА ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ИОСИГУРОВКИ,  А В ПРЕДПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ СМЕ ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА,НИКОЙ НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ НЕ НИ ПРИЕМА НА РАБОТА,НИ В ДЪРЖАВНИЯ ,НИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР,НИЩО НЕ ПОЛУЧАВАМЕ,ДОРИ ЗДРАВНО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОСИГУРЯВАМЕ,КЪМ КАКВА ПРОФЕСИЯ ДА СЕ ЧИСЛИМ ! ВЪЗСТАНОВЕТЕ НИ НА РАБОТА , ЗА ДА НЯМА 50ГОДИШНИ ,БЕЗРАБОТНИ, КОИТО ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ МАЙКИТЕ СИ ПЕНСИОНЕРКИ,ЗАЩОТО ТЕ ПОЛУЧАВАТ НЕЩО ,А НИЕ Б Е З Р А Б О Т Н И Т Е  АБСОЛЮТНО НИЩО!  ПОМИСЛЕТЕ И ЗА НАС И НИ ОТГОВОРЕТЕ! 
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 13:41 EET
Жалко, че мислите така,професия \"безработен\" се усилва от ден на ден ,чуваме по телевизията от Вашето финансово управление от ,експерти и прочие... специалисти, наистина спрете с тези неимоверни оправдания, виновните ги ловете, все така успешно, ама крайно време е да поработите и да направите нещо, не само да обвинявате,защото ние  \"безработните\",обвинения не ядем и не бива заедно с вашето управление от 5.07. 2009г вече 8м,МЛАДИ ХОРА В РАЗЦВЕТА НА ВАШАТА ВЪЗРАСТ ДА СЕДИМ НА СТУД В КЪЩИ,ДОБРЕ ЧЕ ПУКНА ПРОЛЕТ, А НИЕ НЕ!
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 13:57 EET
Сигурно има и от братята роми, които получават помощи и заработват на околовръстното ,но защо държите толкова социални чиновници,чак от Добрич наехте експерти да  ги проверяват,че и на тях командировачни, дневни, тлъсти суми за дрехи,като ,че ли в София си нямате социални експерти,ами от провинцията по двама, трима още натоварващи така окъсания ни бюджет с такива заможни чиновници, поне 1от социалното министерство е достатъчен, ето ВИ КРИЗИСНА МЯРКА!
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 14:05 EET
Хазната не е празна Твоята куха кратуна е празна Бойко
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 14:59 EET
ЗАТОВА ВИ ИЗБРАХМЕ, ДА ОПРАВЯТЕ СТРАНАТА ОТ ТОЯ БАТАК, ВИНОВНИТЕ НА СЪД , БЕЗРАБОТНИТЕ НА РАБОТА, ПО-МАЛКО ЧИНОВНИЦИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, ЧАК В СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ДА СИ ПЪТУВАТ ОТ ДОБРИЧ ДО СОФИЯ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ ,И НИЩО ДА НЕ ВЪРШАТ, УЖ ПРОВЕРЯВАТ ЕКСПЕРТИ, А САМО СЕ ОБЛАЖВАТ, ПРЕМАХНЕТЕ ГИ , ЕТО ВИ ЕДНА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА ПО ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ, АКО ТРЯБВА С МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА, НО ВАДТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ БЛАТОТО!
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 15:29 EET
Бюджетът издънен, влизаме в Гръцки сценарий, а откъде намерихте да увеличите парите на политическите партии с 500%, или всичко се трупа на гърба на гражданите,а на ЦЕЦКА  ЦАЧЕВА -6 095лв??????ПРЕПОРЪЧВАМЕ, ВИ СЪЗДАЙТЕ ПРОФЕСИЯ \"РАБОТЕЩ\" ВЪВ ВСИЧКИ БЮРА И ЗАКРИЙТЕ ПРОФЕСИЯ \"БЕЗРАБОТЕН\" завинаги ,  вие имате опит  от доброто татово време,вземете  си припомнете как гонехте безработните от кафенетата и всичко ще си дойде на място като заработим! Ето ви още една антикризисна мярка!
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 19:01 EET
Бойко!Колко време още ще се оправдаваш,че другите са крали?Не чувстваш ли ,че балона вече се спука?
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 20:26 EET
че ние не сме излизали от него !
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 20:46 EET
Сопола и неговите аркадаши, Хептен Крадем, Ебилия Гъзларова, Доли Екологичната, батко и братко и хилядите знайни и незнайни комуняги да връщат!!! Че кръв ще повръщат!
ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 23:06 EET
Да. На етиопската ракета, ластикът й е крив... ;-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди