изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:13 EEST
Катя от "Ритон": В моя чест измислиха единица мярка за цица – 1 ритон!    
Интервюта Въпреки че на 18 март Катя от "Ритон" духна 52 свещички, тя все още спокойно може да мине за тийнейджърка. За фамозния си бюст чаровната половинка на Здравко говори с чувство за хумор, но е категорична, че „вторичните й полови белези” не са били решаващи за кариерата на дуета. „Чак смешни и куриозни случки с моите гърди не съм имала, но когато пробивахме, много злобарки омаловажаваха това, което правим, базирайки успеха ни на едрата ми гръд”, казва певицата. Неотдавна Катя разкри, че номерът на сутиена й е 85F, с което отвя съперничката й по гръдна обиколка Преслава.


- Повече от 30 години сте секссимвол в попсредите. Как приемате това?
- С чувство за хумор. Дори в моя чест измислиха единица мярка за цица – „един ритон”.

- Правили ли сте си пластична операция?
- Ако става въпрос за бюста – не, и съм много против това. Колкото до лицето, още не, има време.

След 20-30 години, когато остарея, ще си направя.

- Как се опазва брак 32 години от една двойка, подложена на много изкушения?
- Не мога да кажа, че е много трудно. На базата на много компромиси и отстъпки и от двете страни, основно от моя. По принцип Рибите сме много сговорчиви и отстъпчиви и това сигурно помага. Козирогът - какъвто е Здравко, си има други достойнства.

- Ревността има ли място във вашия живот?
- Сигурно ако трябваше да се разделяме за дълго, щяхме да се ревнуваме, но ние сме непрекъснато заедно и няма как. Във всяка секунда му знам стъпките и той - моите.

- Прочетох, че сте се отказали от филмова кариера, за да оцелее бракът ви...
- Не съм се отказала от кинокариера, за да спася брака си. Истината е друга. След участието ми в "Денят се познава по заранта" ме викаха на пробни снимки и ми предлагаха сценарии, в които трябваше да играя по евино облекло. И аз им казах, че не ме устройва такова нещо. Здравко не е тропнал по масата, както написаха. Смятам, че имам талант за актриса и евиното облекло не е нещото, което ще ме изкара на предна позиция. Напротив - имам други достойнства, които трябваше да се използват през онези години. Не че сега е късно.

- Вярно ли е, че Тончо Русев е искал да работи с вас, но не е посмял заради Лили Иванова?
- Да, чувала съм от Тончо, че тя е действала обсебващо и е поставяла условия на хората, които работят с нея, че трябва да се пише само за нея. Песента първо трябва да се даде на Лили и ако не я одобри, тогава вече може да се предлага на друг певец. Впрочем това съм го чула и от Найден Андреев, и от други.

Първо се дава на Лили.

Тя е била, така да се каже, златната кокошка.

- А как ще коментирате скандала, който се разгоря в последно време между Лили Иванова и композиторите, които й написаха най-хубавите песни?
- Когато някои хора си правят PR какви пари получават, после трябва да си правят сметка, аджеба, те като ги получават тези пари, хората, на които трябва да се правят отчисления, те защо нищо не получават. Това е един много резонен въпрос, който, ако си средно интелигентен, трябва да си го зададеш.

- Вас провериха ли ви от НАП?
- Може и да са ни проверявали, защото още през 1990 г. веднага след демократичните промени създадохме първата фирма и най-стриктно си плащаме данъци и всякакъв вид осигуровки. Частният бизнес при нас е много, много отдавна.

- За известно време след 1990 г. бяхте изчезнали от сцената. С какво се занимавахте тогава?
- Да, имаше такъв период, защото беше време, когато всеки се занимаваше с това, което не му е работа. Нямаше достатъчно концерти, да не кажа, че въобще нямаше, и естествено човек гледа да се спаси по някакъв начин. Точно тогава, между 1990-1996 г., се занимавахме с търговия. Имахме магазини, в които се

продаваха кукли Барби, парфюмерия и козметика.

През 1996 г. привършихме с това. Но искам да ви кажа, че в най-голямата криза - 1994 г., издадохме албума "Джалма", който финансирахме сами благодарение на тази търговия. През 1997 г. записахме следващ албум - "Болка от любов", който също се оказа много успешен. И така нещата се отприщиха, тръгнаха. През 1998 г. празнувахме 20 години "Ритон" и 20 години брак.

- С какво се занимавате в момента?
- Опитвам се да събера хубави песни за новия албум, който ще бъде двоен. Единият от дисковете ще бъде с нови песни и обновени кавърверсии на наши стари песни, на другия ще пренесем песни от виниловите плочи, които смятаме, че и сега звучат адекватно.

- Известно е, че сте близки с Филип Киркоров, каква е историята на вашата дружба?
- О, много пъти съм я разказвала. Дружбата ни е семейна - имам предвид майка му и баща му, които бяха близки с моите родители. Филип го познавам от 7 годинки. При първия ми гастрол в СССР той беше на 11 г. и тогава научих, че ще става артист илюзионист. След това обаче започна да учи в музикалното училище и баба му обяви, че ще става певец звезда. Първите песни му дадохме ние. Той събираше българските хитове и ги записваше с руски текстове.

- Всъщност пробивате като дует в бившия Съветски съюз. Как стана това?
- Така се завъртяха нещата в нашата кариера, че започнахме първо да работим в чужбина - в Полша, след това в Съветския съюз. Помогна ни прекрасното представяне в няколко международни програми, след което там доста се написа за нас. По някакъв начин това стигна и до България и хората, които се интересуват от нови имена в поп музиката, ни откриха. Един от тях беше Тома Спространов. Тогава той работеше за пловдивското радио, обади ни се и дадохме интервю по телефона.

- Кое е най-нелепото нещо, което са написали за вас?
- Глупости колкото иска човек. Едно от най-нелепите неща е интервю, което дадох наскоро на журналистката Людмила Първанова от столичен седмичник. Идва при мен, говорим дълго и след това излиза нещо, което в разговора въобще не е споменавано:

"Здравко и Катя се похвалиха, че правят секс три пъти в седмицата".

Аз, ако тръгна да се хваля, на нея ли ще го направя!? И въобще такива нелепици - писна ми да ми преиначават думите, или за да бъде по атрактивно, да ми слагат в устата неща, които не са ми минали и през ума даже, камо ли да ги кажа.

Едно интервю на Румяна СТЕФАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Катя от "Ритон": В моя чест измислиха единица мярка за цица – 1 ритон! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди