изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:16 EEST
Открит е „Фонтана на младостта”    
ЗдравеКое е „абв”-то на вечната младост? Можем ли да спрем естествения процес на остаряване на човешкото тяло и как? За първи път българските зрители ще чуят отговорите на тези въпроси директно от проф. Бил Андрюс от Сиера Невада, Калифорния. Откривателят на „Фонтана на младостта” застана пред камерата на д-р Неделя Щонова, автор и водещ на медицинското предаване на Нова българска телевизия "Преди лекарствата".

Материалът за предаванията д-р Щонова подготви по време на Втория Европейски конгрес по антиейджинг медицина, който се проведе през март в Милано. В студиото на „Преди лекарствата” гостува и ендокринологът д-р Иван Домусчиев, д.м., който представя лечебни и профилактични пакети, съобразени с най-новите европейски тенденции в антиейджинг медицината, които предлага пловдивската клиника „Медикус Алфа”, единственото здравно заведение в България със специална програма за забавяне процеса на остаряване и постигане на дълголетие в крепко здраве и младежки външен вид.

 

В предаванията на 14 април /днес/, от 20 часа, на 18 април /неделя/ от 11 часа и 21 април /сряда/ от 20 часа зрителите ще имат достъп и до ценните съвети на водещи световни експерти в областта на антиейджинга - проф. Христос Зубулис - президент на Европейската асоциация по превантивна и антиейджинг медицина /ESAAM/, Берлин, Германия; проф. Обри де Грей - един от най-сензационно футуристичните учени днес, британски генетик от Кеймбридж, Великобритания; проф. Баранова - Монако, специалист по нутригеномика; проф. Дамяно Галимберти - президент на Италианската антиейджинг асоциация; проф. Арсен Трукханов - президент на Руската асоциация по рехабилитационна медицина; д-р Маттео Тутино - пластичен хирург, автор на 7 патента в Италия за употреба на стволовите клетки; проф. Михаел Кленце - генерален секретар на ESAAM, д-р Антъни Тан, Сингапур.

 

Кои храни ни състаряват? Как посредством храненето, можем да активизираме своите гени на дълголетието? Защо е важно навреме да лекуваме възпалителните процеси в нашето тяло? Каква роля играе имунната система за красивото овладяване на третата възраст? Общ ген ли се разписва под дълголетието и раковите заболявания? Всичко това ще разберете от медицинското предаване „Преди лекарствата” по НБТ, което се излъчва всяка сряда от 20 часа и неделя от 11 часа.

 

За повече информация може да позвъните на д-р Неделя Щонова,

на GSM 0888 300 571.

 

 

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Открит е „Фонтана на младостта” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди