изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 12:19 EEST
Виктор заряза БНТ заради Ани. Николаев сменя "Денят започва" с "Тази сутрин" в Би Ти Ви    
НовиниСОФИЯ. Журналистът Виктор Николаев напуска БНТ и отива в Би Ти Ви. Там ще води \"Тази сутрин\" заедно с Ани Цолова от началото на май, похвалиха се от медията. Според запознати Николаев склонил на светкавичния трансфер, след като миналата седмица бе обявено освобождаването на Митко Павлов. За него се твърди, че ще прави свое предаване в Би Ти Ви.
\"Мога само да потвърдя\", каза за \"Стандарт\" Виктор Николаев. Екипът на \"Денят започва\", където журналистът работи от две години, е бил уведомен за рокадата.


Това потвърди Милена Цветанска, заместваща в момента шефката на дирекция \"Информация\" в БНТ Вяра Анкова, която пък е в отпуск. \"Знаем за решението на Виктор, който сега е в отпуск.
Мислим върху промени, свързани със сутрешния блок, предвид създалата се ситуация, но когато сме готови, ще ги огласим\", каза Цветанска пред \"Всеки ден\".
Според запознати обаче БНТ няма да назначава друг в екипа на \"Денят започва\", тъй като там имало достатъчно водещи. \"Радвам се, че ще си партнирам с Виктор. С него се познаваме отдавна, когато и той, и аз бяхме политически репортери\", каза Ани Цолова.
Тя допълни, че няма яснота как ще бъдат разпределени ролите между нея и Николаев и кой ще води социалната и кой политическата тематика. Виктор Николаев е завършил журналистика в СУ \"Св.Климент Охридски\". Започва кариерата си през 90-те. Работил е в Дарик радио, в радио НЕТ и в БНР. От 2005 г. започва работа в екипа на БНТ. Бил е репортер на \"Новините\" на Канал 1, а от ноември 2007 г. е водещ на \"Денят започва\".
Милена Минчева
http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Виктор заряза БНТ заради Ани. Николаев сменя "Денят започва" с "Тази сутрин" в Би Ти Ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди