изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:18 EET
Мъж мами жени с „лечебна сперма”    
По света
След като години наред е прилъгвал жени за секс с твърдението, че неговата сперма е „свещена” и има лечебни сили, израелец бе осъден на 10 години затвор. Насим Аарон е бивш служител на израелското министерство на отбраната. Той получи присъдата си заради изнасилване, содомия и измама, съобщава BBC. Редица жени са му плащали огромни суми за сексуални услуги. Те вярвали, че Аарон е светец, който може да лекува тяло и душа.



Съдът в Тел Авив определи държанието на Аарон като „отвратително”. Сексуалният апетит на мъжа бил незадоволим, след като не е отказал на нито една жена. Обвиняемият ще трябва да плати и обезщетение на 5 жени.

„Аарон, който бе арестуван през август миналата година, години наред се представял като истински мъж и равин с лечебни сили. Той използвал наивността на жени и млади момичета, принуждавал ги към отвратителни сексуални действия и им взимал за това пари”, се казва в официалната позиция на израелското министерство на правосъдието.

Аарон разказвал на жените различни истории като например, че имал свещен мирис и още, че спермата му имала лечебни сили и всички, които го докоснат, ще бъдат пречистени. Обвиняемият дори се хвалел със своя работодател, като твърдял, че работи за израелските тайни служби „Мосад”. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Мъж мами жени с „лечебна сперма” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мъж мами жени с „лечебна сперма”
Автор: Anonymous да 2010-04-30 @ 12:52 EEST
А БРАВОС !!!
Мъж мами жени с „лечебна сперма”
Автор: Anonymous да 2010-05-02 @ 22:41 EEST
Che kade gi ima takiva naivni jeni.Toi ne e vinoven.Ne e vinoven tozi koito yade banicata vinoven e tozi koito mu ya dava.Te izglejda sami sa si go tarsili.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди