изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-18 @ 21:33 EEST
Бойко търси талант, отсвири президента    
Новини
Премиерът Бойко Борисов дойде в понеделник вечерта, за да гледа на живо големия финал на шоуто \"България търси талант\" на бТВ. Началото на шоуто бе в 20 часа и зрителите видяха Борисов в първите редици - до Рачков, сред всички други, които чакаха със затаен дъх изпълненията на 11-те претенденти за титлата. Министър-председателят бе представен като един от специалните гости на големия финал на \"България търси талант\".


По същото време в Националния исторически музей започна традицонният, даван от президента Георги Първанов, прием за 24 май. 

\"Евалла на премиера. Най-накрая си имаме премиер, който уважава изкуството и талантите\", приветства министър-председателя продуцентът Магърдич Халваджиян, който е един от тримата членове на журито на шоуто, заедно с Хилда Казасян и Любен Дилов-син. 

Специални поздрави към участниците отправя министърът на културата Вежди Рашидов, който не можа да дойде лично, тъй като е на традицонния президентски бал, обясниха водещите на “България търси талант” Мария Игнатова и Алекс Раева.

Дори и премиерът Борисов обаче няма думата кой ще спечели, казаха водещите. По регламент в продължение на два часа и половина единайсетте финалисти ще се борят за голямата награда от 60 хиляди лева, а победителят ще бъде избран чрез зрителски вот. Или иначе казано – кой ще е откритието на 2010 г., ще определи гласът на народа.

От време на време камерата улавяше премиера Борисов, който нескрито изразяваше колко е впечатлен от изпълненията на участниците. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Бойко търси талант, отсвири президента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди