изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 16:39 EEST
Галев между живота и смъртта през следващите 10 дни    
Новини
Куршумите били шест - в корема, ръцете и краката. При всички положения следващите 10 дни ще бъдат високорискови за живота на простреляния рано тази сутрин самоковски бизнесмен Юри Галев, съобщиха от \"Пирогов\". В момента приключва първата операция на пострадалия, започнала преди повече от 4 часа.


Според непотвърдени информации куршумите, засегнали Галев, са 6, а не както бе обявено по-рано - 5. Най-опасно е нараняването в коремната област, където има сериозни разкъсвания на 3 места на тънкото и на 1 място на дебелото черво. Общинският съветник на Самоков от квотата на \"Атака\" ще претърпи още 2 операции - за изваждане на куршумите, попаднали в краката и ръцете му.

\"Ако всичко се развива нормално, ще бъде изваден от реанимация след десетина дни. Чак тогава може да се каже дали сме се спасили живота на пациента\", коментираха от \"Пирогов\". Доста по-добро е състоянието на шофьора на Юри Галев, за когото вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че също е пострадал.

Направиха на решето Юри Галев!

В \"Пирогов\" се борят за живота на футболния бос, килърите го простреляли с автомати 5 пъти в движение

47-годишният собственик на футболния \"Рилски спортист\" и общински съветник в Самоков Юри Галев е бил прострелян с 5 куршума около 5,00 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал по пътя между курортен комплекс \"Боровец\" и село Бели Искър.

Според първоначалната информация по Галев, който се е предвижвал в автомобил, е стреляно с автоматично оръжие. Той е транспортиран в \"Пирогов\", където е започнала животоспасяваща операция в коремната област. След нея ще бъде извършена втора хирургическа интервенция - този път на краката. Информация за състоянието ще бъде предоставена по-късно от д-р Стоян Сопотенски, началник на Спешното приемно консултативно отделение.

\"Пострадал е и шофьорът на Юри Галев. Двамата са се връщали след празненство с приятели\", каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това е втори опит за покушението срещу самоковския бизнесмен за последната година и няколко месеца. По Юри Галев бе стреляно и на 9 февруари, 2009 година. Нито един от двата куршума обаче не порази целта. В началото на февруари четирима приближени на Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма \"Бороспорт\". Огънят лумна три дни, след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му. /БЛИЦ

 

 


Сходни връзки

Галев между живота и смъртта през следващите 10 дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди