изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 20:49 EEST
БУЛЕВАРДЪТ НА РОКА ВЕЧЕ САМО С ЕДНА СВОБОДНО МЯСТО    
ОбществоСамо едно свободно място за портрет на звезда остана на булеварда на рока в Каварна, след като вече е готов напълно портретът на кралицата на хевиметъла Таря Турунен от Финландия. Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

Дамата е изрисувана на северната фасадата на един от блоковете, като е първата дама в своеобразната галерия под открито небе. Наред с нея булеварда вече греят ликовете на рок динозаври като рони Джейм Дио, Глен Хюз, Джон Лоутън, Били Айдъл, Алис Купър, Клаус Майне, Кембъла, Наско от Б.Т.Р. и други. Цонев разказа още, че изборът е паднал върху Туренен, защото тя е изключително популярна както в световен мащаб, така и у нас. Той допълни, че по този начин се постига и двоен ефект - прави се топло и хидроизолация на блоковете в града, както и се правят блоковете по-красиви. Турунен сама ще открие изрисувания си от варненския художник Ясен Ненков портрет преди големия концерт. Ненков е автор и на останалите портрети на булевард \"България\" в Каварна. Тази година Каварна Рок Фест започва от 23 юли и отново ще е тридневен. По традиция притежателите на тридневен билет ще участват в томбола за чисто нов мотор \"Харлей Дейвидсън\". Първата вечер на мега събитието е отделено за дамите в рока и освен Туренен на каварненска сцена ще се качи и Доро. Феновете на твърдата музика ще научават всичко за феста и това, което става зад кулисите му от специалното фестивално радио, което тази година ще звучи по време на проявата.
 


Сходни връзки

БУЛЕВАРДЪТ НА РОКА ВЕЧЕ САМО С ЕДНА СВОБОДНО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди