изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:54 EEST
Строители и престъпници плащат най-често за ласки    
Общество  Строителните работници, криминално проявените, таксиметровите шофьори и бизнесмените прибягват най-често до платен секс. Това показва проучването на фондация „Риск Монитор” за проституцията и сексуалната експлоатация у нас. Експертите коментираха обаче, че профилите на клиентите на жриците на любовта са многообразни. Данните сочат, че 86 на сто от посетителите на нощни заведения са получавали такива услуги. 42 на сто от таксиметровите шофьори пък са потърсили поне веднъж ласките на проститутка.

Близо 60 на сто от тях са ползвали сексуслуги няколко пъти в годината. 39 процента от клиентите в барове и дискотеки пък са били повече от един път с една и съща проститутка. „Лоялни клиенти” към едно и също момиче са били и близо 40 процента от таксиметровите шофьори.
  
  В Перник има остър недостиг на проститутки. Това показват данните на МВР, според които в града са установени едва две практикуващи жрици на любовта. Статистиката беше представена вчера по време на конференцията „Проблемът със сексуалната експлоатация в България”. По думите на Георги Петрунов от „РискМонитор” данните на силовото ведомство значително се различават от реалния брой на продаващите плътта си българки.
  
  Това е видно от цифрите, предоставени от МВР за райони в страната, където бизнесът със сексуслуги видимо процъфтява. В Ямбол например са установени 6 проститутки. Там обаче бил развит ловният туризъм, на който се наслаждавали редица чужденци, които се възползвали и от платени сексуални удоволствия. В района на Смолян пък имало само 7 проститутки, въпреки че там се намира зимният курорт Пампорово, където със сигурност има еротични заведения, предлагащи платени удоволствия. Минимален брой проститутки имало и в Благоевград.
  
  Районната прокуратура там нареди спешна проверка във фолк клуб „Харем”, тъй като в него се провеждали сексоргии и развратни действия. Прокуратурата се е самосезирала след публикации в медиите. Според информация на Дарик радио преди дни в заведението имало див секс на сцената, а пред самия клуб стояли няколко бездействащи полицейски служители.
  
  За разюзданите забави в клуба има публикувана информация и в страницата на заведението във Facebook. Там за партито на Хелоуин са поканени \"всички Клеопатри, Батмани, девици и палави мръсници\".

http://erotic.erogance.eu

Изнудват политици и магистрати с проститутки

Трети сме в Европа по износ на проститутки

МЕЧО И ГРУПАТА МУ ОТ 9 ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЗАДЪРЖАНИ В БОН ЗА ТРАФИК НА ПРОСТИТУТКИ

Испанските проститутки светят в нощта

 


Сходни връзки

Строители и престъпници плащат най-често за ласки | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Строители и престъпници плащат най-често за ласки
Автор: Anonymous да 2010-10-27 @ 10:35 EEST

Явно Добрич изостава.На околовръстното шосе има едва около 35 проститутки всеки ден.Как ги броят в другите градове.

 

Строители и престъпници плащат най-често за ласки
Автор: Anonymous да 2010-10-27 @ 11:05 EEST

По партийна принадлежност, защото сводниците са основни фигури по време на избори


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди