изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:18 EEST
Грък зарибява невръстни жрици в нета    
Новини

Извратени чичковци ровят в сайтовете за запознанства. "Ще те направя царица, харесвам 12-годишни", призна той пред репортер под прикритие



Тях не можеш да ги познаеш на улицата. Учители, инженери, бизнесмени. Бащи на семейства с големи деца. Те може да са приятели на семейството ви и с години дори да не подозирате за техния втори, скрит от всички живот. Те ловят жертвите си в "мрежата". А те, жертвите, са вашите деца. Които искат да са големи. И да се отнасят с тях като с възрастни. Искат внимание, което вие, ошашавени от кризата и грижата за изхранването, не им давате. Дават им го те, добрите чичковци. Те са търпеливи и умеят да печелят доверие. Докато успеят да се срещнат с децата. Начините са много - от изнудване до добродушно желание да помогнат - в училище, по английски или просто да поговорите на живо. След това идва страшното - в най-добрия случай изнасилване, в най-лошия - убийство. Репортер на "Стандарт" влезе в кожата на 13-годишно момиче и в глобалната мрежа. Само след 2 дни имаше 37 "почитатели" - от 40 до 57-годишна възраст.

Най-добрият начин да се запознаеш с педофил е да влезеш в сайт за запознанства. Имената им носят достатъчно информация - "Гепи ме", "Чукни ме", "Розови". Има строго предупреждение - само за навършили 18 г. Това не е проблем - снимката говори сама на колко си въпреки профила, който си правиш. След по-малко от час се намират мераклии. Първият е много внимателен. Интересува се на колко си години и започва разговор за трудностите в училище. Разузнава какво е семейството ти и се радва, че си дете на разведени родители. Майка ти е 35-годишна, има си свои грижи. "Не й се сърди, на тази възраст жените са най-активни", успокоява чичкото. Казва се Алекс и е на 46. След неколкодневни разговори на различни теми пита пробвала ли си секс. Не? А да се "обичаш" сама? Също не? Тогава той ще те научи. Започва дълга инструкция - какво и как да направиш. Съветите са подробни, постоянно следи и как се чувстваш, дали ти харесва. Седмица по-късно 13-годишната Светла (името, което репортерът избира) вече почти успешно може да се самозадоволява. Остава срещата. Не настоява, ако още си плаха и отказваш. Обяснява, че не е задължително да се откажеш от девствеността си, за да ти е приятно. Той знае как и ако се срещнете, ще си на седмото небе. "Само не вярвай на съучениците си - тези малки момченца могат да ти направят нещо много лошо и след това ще си биеш главата. Не всички са добри като мене. Аз ще те запазя "цяла".
Вторият е грък. Говори сносно български. Иска да ти помогне, помагал е на много момичета. Само че за отидеш при него, трябват подписите на родителите. Нищо, той знае как да уреди нещата. Обещава, че ще станеш модел, ще те запознае с 15-годишния си син и кой знае - може би това е съдбата ти. Изведнъж признава: "Най-сладки са момичетата на 12". И добавя - "страшно мразя насилието, ще те обичам много, ще живееш като царица". Оставя и телефона си, защото "няма какво да крие". Ти изпращаш снимки - голи, защото ще ставаш модел. Гъркът обаче нервничи - колебаеш се дали искаш да заминеш. И направо изстрелва: "Ще кача снимките ти в нета. Ще ги видят учителите ти, родителите ти. Така че по-добре ела. С тебе ще се свърже мой приятел, ще го уреди". И ти се съгласяваш. А там те чака не само 40-годишният мъж. Бъдещето ти е едно - публичен дом в южната ни съседка.
Ирен ДЕЛЧЕВА

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Грък зарибява невръстни жрици в нета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди