изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-20 @ 05:36 EEST
Сестри Белнейски убити заради бебе    
Новини
Лазар Колев – Гангстера е убил по особено жесток начин сестри Белнейски, заради признание на по-малката сестра Христина, че е бременна от него. Оказва се, че 30-годишният изверг се е познавал с жертвите си доста по-отдавна от фаталната последна среща с тях – на 28 януари 2006 г., пише столичен седмичник.


15-годишната Христина е била интимна с Лазар Колев от есента на 2005-а, но срещите между тях са били тайни, тъй като момичето е било непълнолетно, а родителите му нямало да бъдат очаровани от факта, че тя е гадже с човек от ромски произход.

Заради интимната си афера с рецидивиста Лазар ученичката Христина бяга от дома си през есента на 2005 г. Майка й Фани Белнейска дори подава сигнал в полицията, но щерка й се връща още на следващия ден. Твърди, че била на гости при баба си.

Лазар Колев зарязва Христина и дори я пребива, след като тя му признава, че е бременна от него. Бандитът, който вече има в досието си присъда за изнасилване, настоява момичето да направи аборт. Рецидивистът е уплашен, тъй като рискува да влезе отново в затвора заради секс с малолетна. Тогава Христина е на 15 години. По-малката сестра Белнейска няма как да плати сама аборта си и да го направи без знанието на родителите си.

След раздялата си с Лазар Колев Христина подхваща с Михаил от село Главиница. Двамата се запознават в дискотека в Пазарджик и са заедно около месец. Мишо зарязва Христина, когато научава от нея, че е бременна.

“Бяхме гаджета за кратко. Не зная от кого е била бременна, но изживяваше огромна драма. Не искам името ми да бъде замесвано в този случай, от 4 години нямам нито ден покой”, твърдял на един от последните си разпити пред криминалистите Михаил.

На фаталния 28 януари Христина и по-голямата й сестра Роси отиват на среща с Лазар Колев – Гангстера до заведението “Болид”. Впоследствие двете сестри се озовават в къщата на вуйчото на рецидивиста – хлебния бос Паун Лазаров.

Момичетата са умъртвени, след като са правили първоначално доброволен секс с двамата мъже – Христина с Лазар Колев, а вуйчо му – в голямата Росица.

Христина Белнейска е убита от Лазар Колев извън дома на родственика му. Малката сестра и извергът се качват на автомобила му, уж за да се разберат кога ще се прави бъдещия аборт. Христина е душена, а главата й е удряна в стена. Впоследствие е ликвидирана по сходен начин и кака й Росица.

Телата на двете момичета са захвърлени в местността Грамадите – Лазар Колев и съучастникът му раздърпали дрехите им като според втората аутопсия са се мъчили да имитират и изнасилване на момичетата с твърд предмет. Явно те са искали криминалистите да смята, че момичетата са заведени живи в местността Грамадите, където са изнасилени и убити.

До този момент никога не е било обявявано официално, че Христина Белнейска е била бременна, макар криминалистите и съдебните медици да са знаели за това.

Разследването за убийството на двете сестри е на финалната права.

Следователят Веселин Мартински е уведомил защитата на засега единствения официално обвинен за зверското двойно убийство Лазар Колев, че следващата седмица ще им предявят материалите по делото. Това означава, че следствието е приключило и прокурорът трябва да напише обвинителен акт в рамките на месец след това. Ако прокуратурата спази този срок, делото ще влезе в съда веднага след Нова година. http://www.blitz.bg

ОЩЕ ЗА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ

 


Сходни връзки

Сестри Белнейски убити заради бебе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди