изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:36 EET
Жените го обичат бавно /18 +/    
ЛюбопитноТъй като няма как да пишем по темата, без да навлизаме в подробности, предварително искаме да предупредим, че четивото не е подходящо за малолетни.

Има мъже, които много се хвалят. Пъргавината на езика винаги е предимство, дори когато става въпрос за орелен секс. Изискват се обаче и други умения. Предлагаме някои тънкости, които да подобрят техниката на уважаемата мъжка част от човечеството.

Мнозина любовници не смеят да се заемат с кунилингус по същата причина, по която и част от жените отказват на мъжете - защото се гнусят. Няма нищо неприятно, особено ако половинката тъкмо е взела душ. Джентълмените, които категорично отказват да поцелуват любимите си там, долу, може да пробват да надскочат себе си, при положение че ЦЯЛАТА им дама ухае на чистичко.

Първото и най-важно правило е бавен старт! Жената обича да я погледнете, да й се възхитите, да пристъпите към нея като към храм. Никак не й е приятно, когато някой се хвърли да подобрява рекорд за време. Или, както се казва: “От вратата за краката.” Деловитостта, в която принципно няма нищо лошо, в любовните дела е отрицателно качество. Никоя партньорка не би ви оценила, ако й се нахвърлите грубиянската да я ближете, все едно искате да приключите по-скоро с тая работа.

Сладолед

Представете си, че цялата и вагина е фунийка с любимия ви сладолед. Ближете я бавно от влагалището чак до ***а. От време на време поспирайте за почивка. Отпуснете се и се насладете на усещането.

Движете езика от вътрешната към външната страна на едната от срамните устни. След това я засмучете леко, като масажирате с езика. Тъй като другата срамна устна вероятно ще се почувства пренебрегната, не я оставяйте дълго да се измъчва. Направете същото и с нея.

Най-силният

Известно ли ви е, че езикът е най-силният мускул в човешкото тяло? Представете си само какво може да направи човек с него. Като добавим това, че върху него можете да упражнявате доста повече контрол, отколкото върху пениса си, ясно е, че разполагате със средството, което може да подлуди от страст всяка жена. Езикът е естествено овлажнен със слюнка и може да се движи във всички посоки. Защо да не замести поне временно пениса? Прекъсвайте движенията навътре-навън за почивка, е, и за да изследвате влагалището на любимата.

Ритъмът

Докато правите всичко това, непременно променяйте ритъма и твърдостта на езика. Той трябва да е твърд, стегнат и със заострено връхче, когато кръжи около ***а, и плосък и мек, когато трябва да покрие по-голяма повърхност.

Не забравяйте ***а - връщайте се често на него. Повечето жени постигат ***ен оргазъм, особено като става въпрос за орален секс. Но не натискайте прекалено силно върху него, особено в самото начало. Това може да я подразни и тя тотално да ви отблъсне. Започнете внимателно, като усилвате темпото и натиска съобразно реакциите й.

Верните стъпки

Тя вече се е разгорещила. Очевидно сте на прав път към кулминацията. Следете много внимателно езика на тялото й. Няколко бързи леки всмуквания на ***а, след което незабавно го пускате. После го обхващате с устни, смучете леко, през това време и го масажирате с език - по-нежно или по-грубо, в зависимост от предпочитанията й.

Пръстите

Към ловкия език и устни може да добавите и пръстите. Всяка жена би оценила мъж с повече от един талант. Ако можете да се търкате по корема с едната ръка и да се тупате по главата с другата, значи ще се справите и с това. Докато смучете ***а, може да го потривате леко с пръст или, което е по-сложното, да прониквате с пръсти ритмично във вагината.

Бъдете много внимателни. Жените са много чувствителни там и едно погрешно движение може да съсипе целия ви труд досега. Не вкарвайте пръстите прекалено дълбоко или прекалено бързо. Може да потъркате Г-точката. В нея няма нищо мистериозно - това е просто място с по-груба тъкан на предната стена на влагалището.

СЪВЕТИ

1. Не прекалявайте с влагата.

2. Без резки движения. И не правете нищо необмислено. Следете най-малкото й потрепване.

3. Никога, никога не хапете която и да е част от вагината. Не само че можете да я нараните, но рискувате брутално да ви изхвърлят от леглото.

http://www.24chasa.bg/

 


Сходни връзки

Жените го обичат бавно /18 +/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди