изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 19:18 EEST
ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина    
Култура

ДесиСлава отказа поканата на Асоциацията на Евровизия да участва в конкурса. „Виждам, че има много разочаровани от отказа ми да участвам на Евровизия. Знам, че имаше много хора, които имаха желание и надежда да се явя. Разочарованието да не се явя може да е голямо, но със сигурност щеше да е още по-голямо, ако се явя неподготвена. Не мога да си позволя да се явя на Евровизия с каквато и да е песен. За мен това е непрофесионално.



 

 

 Евровизия е отговорност! Две седмици преди срока, няма как да приема, когато нямам готово парче. Хубавата песен е едно от най-важните условия, ако не и най-важното за участие в конкурса. Просто трябваше да знам по-рано.... Защото имаше слухове, че България няма да участва тази година на Евровизия, до последно регламента не беше ясен. Аз вярвам в себе си и смятам, че мога да направя истинско шоу и да изпея уникална песен. Ако догодина отново бъда поканена, обещавам да имам готовност да се представя на ниво” – обоснова решението си ДесиСлава. „Надявам се да бъде избран най-подходящия кандидат и му желая успех от сърце!” 

Лилия Райкова

 


Сходни връзки

ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди