изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:28 EEST
Педофилът Румен Иванов от "Хюлет-Пакард": Сладка си, ще те направя жена!    
Новини
Профилът му в "Gepime" – все още валиден. “Ти си сладка и привлекателна. Мога да те направя жена”, с такива думи педофилът Румен Иванов привличал непълнолетни момичета в нета. След като гръмна скандалът за “извънработните” занимания на IT мениджъра от “Хюлет-Пакард”, десетки тийнейджърки се оплакаха в интернет и разказаха как педофилът ги е преследвал.



Първоначално Румен Иванов се регистрирал в сайта за запознанства “Gepime” под никнейм Rian010. Там той се представил за 43-годишен – с 10 години по-малко от реалната си възраст, и написал, че търси жена за еднократен секс. Въпреки това Румен Иванов издирвал предимно непълнолетни момичета. Пращал нецензурни съобщения, обещавал

щедро спонсорство срещу секс

Ако контактувал с пълнолетни, директно си казвал, че интересът му е към по-малките момичета: “Правя го по изключение”, твърдял той и разпитвал дали случайно нямат приятелки на по-невръстна възраст.
Румен Иванов бил със стабилно икономическо и обществено положение, получавал добра заплата, за него в компютърната фирма работели 30 души. Никой от колегите обаче не подозирал за долните страсти на шефа.

Румен Иванов дебнел за жертвите си в извънработно време. Понякога снимал половите си органи и ги пращал на момичетата, които зарибявал.

Макар и да е вече арестуван, профилът му на сайта “Gepime” все още е активен, установи проверка на „ШОУ”. Обява за запознанства Румен Иванов е пуснал и в македонския еквивалент на сайта. Там той е сложил своя снимка, на която е гол до кръста и две от пътуванията му в чужбина.

Жертвите си педофилът набирал и по никове, в които се съдържала и годината на раждане. После директно предлагал срещи.

"Имаш ли нужда от спонсор, малката. При мене свирката не е 2,50 лв., а 30 лв.", пишел в нета 58-годишният педофил.

Така в сайтове за запознанства той примамвал жертви - най-често момичета на 14-15 г. Според разследващите по този начин Румен Иванов е

успял да осъществи контакт с над 300 момичета

Не се знае колко от тях са се видели с него и колко са задоволявали сексфантазиите му.
Самият той е признал, че с някои от жертвите си е стигал до виртуален секс, а с други се е срещал и лично. Избирал за място на сексигрите си усамотени крайпътни мотели.

Педфилът е разкрит след разследване на телевизионна журналистка, представила се в интернет за ученичка.

Потресаващото в случая е, че Румен Иванов е имал добро семейство и никой от близките му не е подозирал за сексуалните му отклонения. Той нямал развод със съпругата си, но не живеел с нея, обитавал семейната вила в Панчарево. Именно там педофилът зарибявал момиченцата и правел виртуален секс. От дома му са иззети множество материали, съдържащи порнография.

Румен Иванов имал и внучка на 15 години – точно възрастта, която той предпочитал за интернет връзките си.

Педофилът бил изключително капризен и рядко повтарял секс с едно и също момиче от мрежата. Той избягвал да разговаря с тях за друго, освен за плътски удоволствия и не търсел социални контакти.
Психолози, които са разговаряли с Румен Иванов, твърдят, че той е с над средното ниво на интелигентност: “Живеел е двойствен живот – в службата му всички са го смятали за улегнал и уравновесен човек. Вечер се превръщал в ловец, който преследва плячката си”, твърдят психолозите, извършили първоначална оценка на характера му.

Румен Иванов е арестуван от дома си в Панчарево, докато провеждал поредния виртуален сеанс с непълнолетна.

Срещу него е повдигнато обвинение за склоняване към секс на малолетни лица. Максималното предвидено в закона наказание в подобни случаи е затвор до 8 години и глоба от 15 000 лв.

Николина МАРИНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Педофилът Румен Иванов от "Хюлет-Пакард": Сладка си, ще те направя жена! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди