изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 08:55 EEST
Варненци коментират, че по всяка вероятност ще подновят протестите си и следващата седмица    
Общество Варна.  Протестиращите варненци, които блокираха входно-изходните точки на АМ „Хемус” започнаха да се разотиват, предаде репортер на радио „Фокус” – Варна. В момента придвижването в платното в посока към София е изключително бавно, но все пак километричната колона от автомобили започна да се раздвижва. На входа на Варна от АМ „Хемус” обаче няма преминаващи автомобили, като по всяка вероятност полицията отбива движението по други маршрути.


Трафикът във Варна в момента е много затруднен, заради протестиращите. Варненци коментират, че по всяка вероятност ще подновят протестите си и следващата седмица.
Десислава СТОЯНОВА

Жива верига блокира движението по автомагистрала „Хемус” във Варна

Варна. Протестът срещу високите цени на горивата блокира движението по автомагистрала „Хемус” във Варна, предаде репортер на радио „Фокус” - Варна. Стотици автомобили затвориха входно-изходните точки на Варна по автомагистралата за София. В посоката за София има образувана жива верига от хиляди шофьори, които се обявяват против високите цени на горивата. Протестът е придружен от надути клаксони.
Десислава СТОЯНОВА

Хиляди протестираха срещу високите цени на горивата в цялата страна (ОБЗОР)

И ДОБРИЧ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА. МЛАДЕЖИТЕ БЯХА МНОЗИНСТВО

 


Сходни връзки

Варненци коментират, че по всяка вероятност ще подновят протестите си и следващата седмица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди