изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:33 EEST
“Уикилийкс”: Алексей Петров върти проститутките в BG! /ВИДЕО на английски/    
Новини Скандалният сайт “Уикилийкс” разобличи, че още през 2005 г. Алексей Петров е бил един от мафиотите, които въртят проститутките в България

Още на 7 юли 2005 г. Джеймс Пардю – тогава американски посла­ник у нас – изготвя доклад за подземния свят в BG. В него отделя спе­циално внимание на организираната престъпност в страната, като Алексей Петров се оказва сред основните босове на мафията.

В разсекретения от „Уикилийкс“ доклад на Пардю, е посочено, че има неопровержими доказателства срещу бившата барета. Трактора е оглавявал голяма част от престъпния свят в България, занимаващ се с проституция и рекет. Същите обвинения, за които бе заловен при показната акция “Октопод”.

Припомняме ви, че тя бе извършена през януари 2010 г., а причините според вътрешния министър Цветан Цветанов бяха далеч повече от сводник на проститутки и изнудване за пари. Впоследствие обвиненията срещу него намаляваха и намаляваха, докато вече от доста месеци е на свобода. Нещо дори повече – иска да участва на президентската избори.
Не случайно се казва, че България е страната на неограничените възможности. Престъпник, обявен още през 2005 г. за такъв, и то от американския посланик, иска място в политиката. Няма какво да се учудваме, защото в разкритията на “Уикилийкс” точно това е публикувано – докладът на Джеймс Пардю посочва, че в BG има учудваща симбиоза между властта и мафията. В тази връзка от Razkritia.com писахме и за друга сензационна част от изнесената информация: “Кюлев финансирал кампанията на Гоце”, визирайки с последния държавния ни глава Георги Първанов.

За Алексей Петров няма да ни е нужно много време, за да се досетим, че при кандидатирането му за президент, кой ще бъде финансовата му основа – той самият. Бившият началник на ДАНС е изкарал достатъчно милиони. Според доклада на Джейм Пардю, изнесен от “Уикилийкс”, Алексей Петров е контролирал прос­титуцията в България – бизнес, който захранва ма­фията с над 300 милиона лева годиш­но.

Това се е знаело още през 2005-а, че Тракто­ра е бос на проститут­ките, но и тогава и сега му се разминава, защото има връзки във властта.

http://www.razkritia.com

Уикилийкс” публикува пълния текст на доклада на Джеймс Пардю за организираната престъпност в България

Сайтът “Болканлийкс” разкрива масоните в съда

Уикилийкс: БГ мафията е финансирала политици

Била ли е предизвестена кризата във "Фукушима-1"?

Уикилийкс разкри шпионски игри от високо ниво

Българският футбол е собственост на мафията, смятат САЩ

"Уикилийкс": АЕЦ "Белене" - компрометиран проект, вонящ на съмнителни сделки

Хакерската война - част от сагата "Уикилийкс"

Уикилийкс: Български оръжия отиват при терористи

 




 


Сходни връзки

“Уикилийкс”: Алексей Петров върти проститутките в BG! /ВИДЕО на английски/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди