изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:28 EEST
Диета с бебешки пюрета    
Здраве Диетата с бебешки пюрета е сред топ звездните диети напоследък. Дженифър Анистън, Рийз Уидърспуун и Марша Крос са най-верните привърженички на диетата с бебешки пюрета. Как се отслабва „като бебетата“?


Холивуд пощуря по отслабването с бебешки пюрета. Идеята дойде от нюйоркския моден гуру Хеди Слиман. Бившият дизайнер на Dior, който напусна модната къща и лансира своя линия, първи сподели, че е отслабнал с „бебешко хранене“.

Бебешките пюрета (най-вече с моркови, банани и месо) са богати на витамини и минерали, не съдържат глутен – хем полезни, хем вкусни, хем нискокалорични, хем лесносмилаеми.

Дженифър Анистън е най-вярната почитателка на диетата с бебешки пюрета и си хапва честичко baby вкусотийки. Рийз Уидърспуун е по-внимателна и поне веднъж дневно си осигурява „меню за възрастни“. Марша Крос заменя “junk foods” с бебешки пюрета като закуски между храненията.

Според диетолога д-р Марти Едуардс „няма нищо лошо в това да се яде бебешка храна, защото е хранителна и вкусна закуска, но не бива да заменя основните хранения за деня.“. Бебешките пюрета са бедни на фибри, калций и витамин D и няма как да покрият нуждите от тези важни хранителни вещества при възрастните.  

Около 14 бурканчета бебешки пюрета набавят дневната калорийна нужда, но не е препоръчително да се храните само с тях. По-добре се вслушайте в съветите на специалистите и замествайте с бебешко пюре обичайната вредна закуска между 3-те основни хранения. Едно бурканче бебешко пюре обикновено съдържа не повече от 100 ккал.

Ако имате спешна нужда от сваляне на няколко килограма, може да изкарате няколко дни или седмица само на бебешки пюрета, но не бива да го превръщате в обичайна практика, защото ще навредите на здравословното си състояние.

www.rozali.com

Рибна диета.Свалете 3-5 кг.за месец

ДИЕТАТА \"ЗОНА\" ВАЕ ТЕЛАТА НА ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ

Тайни на трайното отслабване

Как да се справим с пролетната умора и алергиите

Лесна диета за работещи дами

ВСИЧКИ ДИЕТИ НА ЕДНО МЯСТО

 

 


Сходни връзки

Диета с бебешки пюрета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди