изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:40 EEST
Водата имала памет, можела да ни се отплати    
Любопитно България е сред страните с най-малко запаси от вода в Европа. Затова трябва да я пестим. В противен в бъдеще ни очаква недостиг. Какво ще стане ако поставим чаша с вода до мобилен телефон или микровълнова печка? „Водата под действието на различни външни дразнители, ако го използваме, може да кристализира по различен начин, когато я замразявате, най-просто казано, ако се отнасяте добре с чаша вода като прост пример, замръзвайки ще замръзне в правилни кристали”, каза Николай Симов.

Неправилните кристали са от водата, която е била близо до мобилен телефон или микровълнова фурна. Може да се убедите, че водата има памет с прост експеримент. Поставете по едно оризово зърно в две чаши с вода.

Ако на едната чаша говорите с омраза, а на другата с любов, след един месец оризовото зърно в чашата с омраза ще изглежда в ужасно състояние, а в тази, на която сте говорили с любов - в перфектно.

И тъй като две трети от нашето тяло е течност, ако се отнасяте към тялото си с любов, то ще ви се отплати със същото.

„Минералната вода трябва да се сменя, не може да пиете непрекъснато една и съща минерална вода, защото отдавна нашите предци още преди хиляди години са забелязали, че минералната вода е за лечение, тя не трябва да се употребява непрекъснато и като всяко лекарство прекалената употреба води до грешки”, каза Николай Симов.

В София, например водата от чешмата е една от най-хубавите в Европа. Заедно с това България е сред страните с най-малко водни запаси. Затова, когато си миете зъбите, винаги спирайте водата и никога не изстудявайте дини или пъпеши под чешмата. При едно къпане пък отиват сто литра вода.http://www.btv.bg

Новият проект на Бил Гейтс

Учени: Александър Македонски се е отровил от водата на река Стикс

Извънземни се крият в дълбините на океана

Доказаха огромни количества вода на Луната

Създадоха бански костюм, разлагащ се във водата

Българско заклинание за любов

Хаваец улови риба със златен часовник в корема

 


Сходни връзки

Водата имала памет, можела да ни се отплати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди