изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 МАЙ

ОВЕН - Инициативността ви и желанието ви за изява може да се сблъскат с незаинтересоваността на близките ви. Не се отказвайте от намеренията си.
ТЕЛЕЦ - Днешният ден ще ви стори доста натоварен, макар и с празничното разпускане. Хубавото е, че ще се почувствате полезни и макар и поизморени ще успеете да постигнете желания резултат.
БЛИЗНАЦИ - Започнете деня с преглед на кореспонденцията си. Наред с поздравителните картички ви очакват и приятни изненади. Днес можете да се осланяте на късмета си.
РАК - Желанието ви да разчистите всичко ненужно е напълно оправдано, само не се вманиачавайте на тази тема. Разговорите за пари днес може да ви подтиснат, затова ги избягвайте.
ЛЪВ - Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте личен ангажимент заради служебни въпроси, защото после може горчиво да съжалявате.
ДЕВА - Не пренебрегвайте празника, все пак имате и личен живот. Добре е да помислите за разтоварваща диета след празниците, а не да доизяждате всичко, което е изостанало.
ВЕЗНИ - Мислите за любим човек ще ви поддържат бодри, но може да сте малко разсеяни. Любовта ще ви вдъхва нови идеи и е добре ако се опитате да ги реализирате.
СКОРПИОН - Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не загърбвайте народния празник Гергьовден.
СТРЕЛЕЦ - Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.
КОЗИРОГ - Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите наляво и надясно, защото имате доста завистници.
ВОДОЛЕЙ - Можете смело да се впуснете в реализацията на идеите си, няма да ви липсва нито хъс, нито ентусиазъм, нито желание за работа. Не се поддавайте на провокации и на мрачни прогнози, късметът е с вас.
РИБИ - Добре е да сте по-сдържани в изказванията си. Има хора, които искат да ви злепоставят, така че трябва да сте внимателни къде и с кого какво споделяте.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди