изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:47 EEST
Вили Сечкова трансформира конкурса „Мис България“ в риалити    
Мис & Мистър

Вили Сечкова вече ще организира конкурса, Жени Калканджиева в журито. Конкурсът “Мис България” вече няма да се провежда като познатото дефиле на красиви момичета, а под формата на тв риалити. Промените започват от тази година и зад тях стои Вили Сечкова.



Припомняме, че продуцентската й къща No Frame закупи лиценза за надпреварата за следващите три години от Жени Калканджиева и агенция “Визаж”. Силно финансово рамо ударило гаджето на тв водещата – Александър Сталийски.

Как ще протича конкурсът? Кандидатките за титлата ще преминават през изпълнението на различни каузи и така конкурсът ще бъде прозрачен за зрителите, които ще виждат как се случват нещата отвътре. Финалът на тв проекта ще е самият избор на Мис България, който се очаква да бъде факт на 27 юни. Жени Калканджиева остава част от „Мис България“, но вече ще изпълнява само ролята на консултант. Тя ще е член на журито, което трябва да пресее кандидатките. Сред оценяващите ще са още бившата адреналинка Жана, синоптикът Иво Андреев и топмоделът Теди Велинова.

Не е ясно само къде ще се излъчва шоуто – по Би Ти Ви или по ТВ7? И в двете медии Сечкова и продуцентската й къща имат предавания. http://kliuki.bg

Вили Сечкова купи ”Мис България

И Вили Сечкова сложи силикон

 
 
 
 


Сходни връзки

Вили Сечкова трансформира конкурса „Мис България“ в риалити | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди