изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:59 EET
Как да го прелъстиш без думи    
Любопитно

Набелязала си своето потенциално-ново-гадже. Дотук добре... само да можеше да го накараш да дойде да ти каже “Здрасти”. Ето как да подадеш необходимите сигнали, че се интересуваш от него, така че той да ги улови и разчете подобаващо.



Заеми стратегическа позиция. Няма смисъл да излъчваш вибрации ”Насам, насам, готин!” в неговата посока, ако той почти не те вижда през бара. Увери се, че си установила перфектна визуална връзка с обекта на желанието ти, а още по-добре ще бъде, ако се приближиш достатъчно, така че да можете да се чувате. Това ще му помогне (разбирай: ще го накара по-малко да се притеснява) да реагира по-лесно на съблазняващите ти сигнали.

Завладей погледа му. Очите ти могат да бъдат не само ключ за изразяване на твоя интерес, но и добро средство да прецениш дали той ти връща жеста. Ако един мъж се загледа в теб по-дълго от няколко секунди, това означава, че изпраща в твоята посока сериозни количества страстни въжделения. Задръж погледа му и това може да се окаже насърчаващото послание, от което той има нужда, за да направи първата крачка.

Овладей подканваща усмивка. Така както очите ти изразяват интерес, устните ти отправят покана. Трикът: подходящата усмивка. Забрави за ухилената гримаса на Чешърския котарак от Алиса в страната на чудесата - твърде откровено и евтино е. Вместо това леко разтвори начервените си устни и след като вече си привлякла вниманието му, бавно ги извий нагоре в ъгълчетата под формата на съблазнителна полуусмивка. Той ще се почувства така, все едно че това лъчезарно секси изражение е предназначено специално и само за него. Сега отмести поглед встрани (и се увери, че на масата ти има място за гости.). http://www.cosmopolitan.bg/

Открий 7-те чудеса на страстта!

Жените с малки гърди са фурии в леглото

Най-големият бюст в Румъния принадлежи на Стяуа /ВИДЕО/

Как да избера бански според фигурата си: голям бюст

В СВЕТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

 


Сходни връзки

Как да го прелъстиш без думи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди