изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 18:12 EEST
ЗА 11 ПЪТ „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА” 2011 СЪБРА ВОДЕЩИ ДИЗАЙНЕРИ    
ТуризъмБански в две части с флорални мотиви са най-модните този сезон. “Модна фиеста Албена” 2011 тази година започна без предвидения концерт на дует „Ритон”, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Теодора. Не се състоя и традиционното ревю на модни колекции. Причината е трагедията на автомагистрала „Тракия” и обявения ден на национален траур, съобщи на пресконференция организаторът на модното събитие Мариана Аршева .


“Модна фиеста Албена” 2011 тази година започна без предвидения концерт на дует „Ритон”, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Теодора. Не се състоя и традиционното ревю на модни колекции. Причината е трагедията на автомагистрала „Тракия” и обявения ден на национален траур, съобщи на пресконференция организаторът на модното събитие Мариана Аршева .
Модните ревюта започнаха от петък. Сутрините бяха за ревютата на плажни костюми и аксесоари край басейните в курорта Албена. В продължение на три последователни вечери във вариете театър “Албена” пък се представиха елегантните облекла.
По време на модния форум бяхат показани над 60 колекции от дизайнерите на Ивенти, Юнона, Парушев, Микстар, Тони Ланс, Кав, Кенсол, Перфект, Прего, Версия, Силк, Силвърдей, Алтънбаш, Лейди София, „Ева Калина”, „Ева Добрич” и др. В последната вечер ще се представят и облекла на Жени Живкова.
Проведено бе и състезание за най-хубав тен, постигнат със слънчева вода. Стартира и състезание за най-бързо отслабване. Лично водещият на фиестата Искрен Пецов замери ханша на част от манекенките, както и на певиците Кристина Димитрова и Теодора. Всички те изпробваха ефекта на антицелулитен гел по време на фиестата. Успялата да смъкне най-много сантиметри, получи награда.
Тънък памучен шантунг е най-модната този сезон материя. Цветовата гама за летните жеги е бежово, пясъчно, златно и всички нюанси на синьото. Естествено, актуално винаги остава бялото, добави Аршева. Запитана какъв съвет ще даде за мъжете, за да е в крак с актуалните тенденции и по-силната половина, Аршева с усмивка заяви: \\"Хубавите мъже са винаги на мода\\".
Специалистката, събрала за 11-а поред година дизайнери на модни къщи край морето, както и представители на водещи козметични марки, бе категорична, че за плажа дамите трябва да спрат избора си на бански в две части, които да са с флорални мотиви.
 


Сходни връзки

ЗА 11 ПЪТ „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА” 2011 СЪБРА ВОДЕЩИ ДИЗАЙНЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.80 секунди