изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:17 EEST
15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"    
ОбразованиеВъзпитатели от дома \"Надежда\" в Русе принуждавали децата да им правят масажи на интимни части и ги пребивали с пръчка. Възпитатели в дома за сираци „Надежда\" в Русе пребивали с пръчка децата, заключвали ги в тоалетната и ги принуждавали да им правят масажи на интимни части, разказват пред   „Телеграф\" настоящи и бивши възпитаници на дома. По думите им наказанията били практика от години, без да има последствия за персонала. Прикриваните във времето нарушения излязоха наяве след скандал между две служителки в социалното заведение. Педагожката Ценка Благоева си позволила да използва три деца, за да отмъсти на социалната работничка Стоянка Петрова, с която имали личен конфликт.

Благоева убедила децата да разкажат как колежката й пребила тригодишно дете пред погледа им. Шокиращият разказ тя записала с камера като доказателство. Това е само малка част от ужасите, които преживяват обитателите на русенския дом. Бивши възпитаници, които са го напуснали само преди няколко години, са преминали в други социални домове в града или са се върнали при родителите си и с готовност споделят за преживяванията си.

Сред тях са 15-годишният Митко и 17-годишният му брат Ангел. Заради семейни проблеми децата са прекарали в дома няколко години, преди да тръгнат на училище.


15-годишният Митко бил принуждаван да разтрива гърдите на „госпожа Мими\". Нарушенията излязоха наяве след скандал между две служителки в социалното заведение.
 


Сходни връзки

15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите" | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 12:51 EEST
Повдига ми се от такива заглавия.
15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 16:37 EEST

Мисля, че тези случаи, които стават все по-вече, са измислени! Не може във всички домове да се случват такива неща. Децата просто привличат внимание към себе си. Или пък някой ги подучва.

 

15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"
Автор: Anonymous да 2011-08-10 @ 18:31 EEST
Оказва се ,че ние българите сме чужденци в собствената си държава, която е мащеха за нас.Във вестниците заглавието е ,,Сираче от дом\"а после се обяснява как загрижените родители ще водят сега детето на психиатър.Възмутена съм ромите пак търсят внимание и помощи.В тея домове няма сираци а деца на проститутки демонстриращи скъпи телефони в комбинация с някакви уж благодетелки от фондации, които крадът пари от държавния бюджет.


15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"
Автор: Anonymous да 2011-08-12 @ 08:47 EEST
Да бе тези си правят кефа срещу заплащане, а ние плащаме  за отглеждането  на децата  им! Не е ли време държавата да ги задължи да работят и да си ги отглеждат?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди