изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 06:25 EEST
Мисис Вселена 2011 в Плевен    
Мис & Мистър Най-достойните омъжени дами, които ще се борят за титлата Мисис Вселена 2011 (MRS Universe 2011) вече пристигнат в комплекс „Кайлъка” в Плевен. Те ще прекарат една седмица в България, а програмата им е наситена със събития.   Участничките ще бъдат посрещнати от кмета Найден Зеленогорски, ще се запознаят с историята на историческия град Плевен и ще пътуват до уникалните Крошунски водопади и други интересни места благодарение на Dary Travel, ще посетят Музея на виното и ще имат специална вечер на българското вино, организирана от Българската асоциация на сомелиерите в лицето на Михаил Марковски и вина Bulgara.


 Едно от основните събития на форума ще бъде международната кръгла маса на тема „Домашното насилие”, организирана съвместно с Европейската асоциация за защита на правата на човека – България като част от дългосрочната програма „Не на агресията”, която организацията развива от няколко години. Не случайно едно от основните изисквания към участничките във форума e, освен да са красиви и омъжени да бъдат и активно ангажинари в обществено значими каузи.
  Една от най-атрактивните вечери ще бъде тази на нациите, когато делегатките ще представят национални традиции и костюми от своите страни. С българския фолклор и уникални танци ще ги запознае първата коронована Мисис Баба – Капка Амзина. За дамското им самочувствие и комфорт ще се погрижи компания Refan, която ще ги поглези с пълна спа колекция на основа на българско розово масло. Д-р Ангел Енчев ще проведе специална дискусия за нуждите и рисковете от пластичните корекции.
  Финалът на събитието и връчването на годишната награда Мисис Вселена 2011 ( Mrs Universe 2011) ще бъде на 27 август. Специално за церемонията ще пристигнат и четири короновани носителки на титлата – Йеника Ханусаари от Финландия (хобедителка от 2010 година), Вайда Рагенайте от Литва (победителка от 2009 година), Марика Гедерте от Латвия (победителка от 2008 година) и Елеонора Манчева - България, победителка от 2007 година.
  Всечки ще си тръгнат с подаръци - специално обработени перли от Velmar, бижута от австрийската компания Oliver Weber, Prada EOOD, Lizabel и много други. http://gossip.erogance.eu

България ще бъде домакин на конкурса Mrs European Union

Мисис България 2009 влюбена в Шумахер

Венецуелка е новата Miss Summer International

Мисис Вселена 2010 е финландка

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

Мисис България Вселена 2009 Елена Караколева засне ексклузивна фотосесия

Виктория Радочинская от Ростов на Дон /Русия/ е Мисис Свят 2009

Избраха Мисис България 2009

Мисис Вселена 2007 получи своята червена кредитна карта

Мисис Вселена 2009 идва в България

 


Сходни връзки

Мисис Вселена 2011 в Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди