изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 04:55 EEST
Извънземни над "Люлин"    
Новини
Кръжащи светещи тела в небето развалиха спокойствието на столичани в квартал “Люлин”, сигнализираха очевидци на НЛО-то, кръжало в нощта на 23 август. В 21,45 часа кълба се появяват в небето. Силната им светлина изкарва по балконите всичките живеещи. В продължение на 12 минути те се удивяват на гледката, която поражда у тях възхищение, страх и хиляди въпроси, пише “Всеки ден”.


“Показах се на терасата си и силната светлина на огненожълтите кълба ме заслепи. Успях да ги преброя – бяха точно 25! Идваха от Военна болница, прелитаха над “Разсадника” и идваха в посока “Люлин. Един съсед каза, че това са балони, ни е абсурд! Кълбата се движеха адски бързо, не издаваха никакъв шум и бяха съвсем близо до земята – все едно се приземява самолет. Има и друга версия – напълно е възможно това да са самолети на чуждо разузнаване”, разказва читателка на вестника.

Тя и комшиите й веднага започват да звънят в националните телевизии, за да пристигнат на място репортери, само че никой не се отзовава на сигнала им.

Виделите неидентифицираните летящи обекти не могат да си обяснят на какво са станали свидетели. Оттам се раждат и десетките предположения какво всъщност представляват кръжащите кълба.

Според вярващите в извънземния живот това 100% са същества от друга галактика, които са били на посещение на Земята. Конспиратори пък предполагат, че това са специални самолети на разузнаването или секретни военни машини. Запознати с астрономията са категорични, че това е изгарящ метеор. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Извънземни над "Люлин" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди