изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:02 EEST
Изненадаааа:Жените не харесвали прегръдките в леглото    
ЛюбопитноСмята се, че именно жените обичат да се гушкат през нощта, а мъжете го правят от великодушие. Британска анкета обаче разкри, че е точно обратното - мъжете сграбчват жената на заспиване, а на повечето жени това никак не им допада, съобщи в. "Дейли мейл".


Цели 32 процента от анкетираните са признали, че не могат да понасят прегръдките в леглото, но се насилват да не възразяват, за да не се разстрои партньорът им. Въпреки че не им допада, 55 процента от жените се гушват при мъжа си всяка нощ, но гледат това да приключи бързо и да се дръпнат настрани, за да заспят. Цели 77 процента съзнателно маневрират. Те гушват мъжа си, докато заспи, а след това се претъркулват в другата половина на леглото.

Половината британки казват, че не обичат да се прегръщат в леглото, защото когато най-после стигнат до него, искат просто да заспят. 20 процента не обичат продължителния контакт, защото от него им става топло и дискомфортно, пишат от Actualno, цитирайки БТА. Една трета от жените се гушкат в леглото най-много два пъти седмично, а някои въобще не го правят. Цели 36 процента от мъжете се оплакват, че жените им не ги прегръщат достатъчно в леглото и признават, че дори се сърдят за това.

И двата пола казват, че с остаряването ласките в леглото намаляват. За 41 процента те са по-чести през зимните месеци. Анкетата е направена от компанията "Сайлънт найт", която е най-големият производител на легла и матраци във Великобритания.  http://life.dir.bg

Свещеният секс дърпал конците на древния свят

5 коронни номера на гаджето ти, които трябва да научиш

Забранено за читатели под 18 години: 101 страхотни секс трика

Легенди за страстта

Сръбкините обичат млади мъже

Шест причини да изневерите на съпруга си

Новите секс правила

Аксиния от „Стар академи“ спортува секс

 


Сходни връзки

Изненадаааа:Жените не харесвали прегръдките в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди