изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:29 EET
Разкодирай вашия секс стил /18+/    
Здраве Разкодирай вашия секс стил

СЕКС-СТИЛ  1 Двойката чисти ангелчета

ТИ
обичаш супер нежния секс - бавен, плавен, пълен с меки докосвания, прегръдки и дълги целувки. Държиш на контакта с очи, защото той те кара да се чувстваш сигурна и желана, както и на горещата дълга прелюдия, която започва с куп леки целувки по шията и раменете, протича по позната установена схема и винаги работи безотказно. Друг задължителен елемент на страстта за теб са сладките, прошепнати в разгара думи. Но! Те са с най-благоприлично съдържание, от рода на „С теб се чувствам невероятно, правиш ме адски щастлива, обичам те...“.

За теб сексът е деликатно и супер интимно изживяване, специален ритуал за двама. Който се случва зад заключени врати. Винаги му отделяш достатъчно време и внимание и искрено недоумяваш как някои хора го превръщат в задължение, рутинно задоволяване на потребностите на либидото си, или още по-лошо - тема за разговор в компания. Не си падаш особено по смяната на пози, като предпочиташ партньорът ти да е отгоре. Обожаваш, когато той контролира положението, а неизвестността от това какво ще предприеме в следващия момент те възбужда до краен предел.

ТОЙ Също като теб обича бавните и продължителни похотливи изживявания и е пределно наясно, че те са любимото ти блюдо от еротичното меню. Няма нищо против да го консумирате редовно, като от време на време си позволява да го комбинира с краткотрайни изблици на бурна страст. Обожава еротичните изненади и е в състояние да се побърка от супер дребни детайлчета - като жартиери под обичайните дънки например. Определено си пада по сексуалните знаци, които си разменяте, когато сте някъде навън и сте в палаво настроение, колкото и дребни да са те - плъзване на ръка по вътрешната част на бедрото, целувка по шията, „небрежно“ отъркване. Романтиката не му е чужда и - няма как да не го признаем - с този мъж направо си изтеглила шестица от тотото, защото твоето удоволствие във всяка една секунда е адски важно за него и непрекъснато те пита дали действията му ти харесват. На свой ред е откровен за нещата, които особено му допадат, и онези, които не го въодушевяват чак толкова.

Чети между чаршафите
Фактът, че и двамата си падате по задушевния, романтичен секс, показва, че връзката ви е наистина силна и вие сте съумели да изградите взаимно доверие и сигурност. Чувствате се удобно и уютно в прегръдките си, уверени сте в чувствата си и сексът за вас е не просто физически контакт, а един от начините да се насладите и да покажете близостта си. Не са ви необходими някакви ярки похотливи сценарии, за да изпитате огромна наслада - достатъчно ви е да усещате докосванията и допира на телата си. С други думи, честито. Като нищо може да се окажете Перфектната комбинация.

Вашите екстра еротични подправки
Всичко, изброено дотук, е една чудесна основа, върху която смело можете да развихрите еротичното си въображение. Онова, което трябва да се опитате да въведете в спалнята, е по-голяма гъвкавост (което съвсем не означава да започнете да практикувате йога). Заложете на повече изненади от сорта на тази с бельото – използвайте смело въображението си и прибавете в палавия си репертоар една доза повече кураж. Например: какво ли би се получило, ако изпробвате чудодейната сила на темпераментния секс на помирението след бурен скандал? Или палавата фиеста по бързата процедура, когато разполагате само с 10 минути, а сте полудели от желание? Не е необходимо да извършвате кой знае какви еротични подвизи, а просто да въведете малко разнообразие. То ще поддържа тръпката и интереса ви един към друг, откъдето – и здравината на връзката ви. Разбира се, винаги може да се връщате към своята класика - нощите на бавни сладки ласки.

СЕКС-СТИЛ 2  Двойката палави дяволчета

ТИ
С него си от тинейджърските години, или поне от една камара време. И той е или първият ти мъж, или първата ти сериозна връзка. Може да се каже, че вече познавате и кътните си зъби. Какво остава за различните фази на страстта – от първите месеци, когато нямахте търпение да останете насаме, за да се нахвърлите един на друг, не се усещахте как си пускате ръце пред други хора и ти вечно ходеше с поло, за да скриеш пораженията по шията си. През периодите на щури експерименти, до фазата на улегнало спокойствие, тази на леката скука и финала на рутината и заядливите скандали “кой колко пъти е поемал инициативата в спалнята”, разнообразявана от щури емоционално-страстни фойерверки тук-таме (след скарване, дълга раздяла, чаша-две в повече, някое ново място, някое старо място-спомен). Ето защо ти понякога се хващаш как си мечтаеш за разни горещи неприлични неща... като тройка например. Или за една нощ обратно в робовладелския строй. Или за класически еротичен масаж. Или – боже, какви необратими поражения нанасят розовите романи! – си фантазираш за разни пирати, отвличания, каюти и т. н. Обаче после се сепваш и малко позасрамено си казваш: “Стой сега, на това ще се смеят и гаргите”. И все пак напоследък ти имаш противоречивото чувство, че 1. нещо ти липсва и 2. нямаш ентусиазъм да си мръднеш пръста в леглото, за да разбереш какво е то.

ТОЙ Познава всяка извивка на тялото ти и всеки нюанс на настроенията ти. Знае кои маневри ти харесват, кои не ти влияят по никакъв начин и кои са в състояние да те побъркат, дори и да не си изобщо на вълна секс. За толкова време се е научил безпогрешно да усеща кога си възбудена, дори единствено по погледа и изражението ти. Ужасно го разтопява фактът, че ти си жената, с която е спал хиляди пъти. И... какво от това? След като отдавна си се превърнала в даденост в живота му... не, не че е изгубил чувствата си към теб, но просто вече не полага такива чутовни усилия да те спечели.

Както извън, така и в леглото. Прави всякакъв тип секс – от бурен през нежен и бавен, но в общи линии нещата зависят в голяма степен от настроението му. И от това какво му се иска в дадения момент. Винаги се старае да ти достави удоволствие, но вече рядко се захласва в чувствени експедиции по картата на тялото ти – ей тъй, просто за идеята. Когато обаче е настроен на похотлива вълна, няма по-добър любовник от него.

Чети между чаршафите
Слабите страни на ситуацията: естествено че след всички тези години трябва да полагате усилия, за да запазите свежата тръпка в отношенията си. Силните страни на ситуацията: същите тези години означават, че си имате доверие, което е огромен плюс, ако искате да се впуснете в експерименти. Последното си е направо задължително. Извод: рано или късно всички сериозни двойки стигат до това дередже. Въпросът е какво трябва да предприемете, за да не се превърне то в лобното ви място.  

Вашите екстра еротични подправки
Връзката ви е супер благодатна почва за разиграването на различни еротични роли. И при такъв супер напреднал етап на отношенията е просто срамота да криете най-откачените си горещи фантазии за себе си. Едно важно уточнение: превъплъщението в еротични роли съвсем не означава, че ще надявате маски, ще вадите камшици и т. н. Говорим си за супер нормални неща като: ако той обожава бельото в червено с много дантела, плюс високи тънки токчета и силен грим, какво ти пречи някоя вечер да го посрещнеш на вратата в този вид? Или да му споделиш за своите морски сюжети - естествено, че ще ви е трудно да си намерите каюта, но винаги може да импровизирате нещо, пък и важна е идеята. В най-добрия вариант доминиращата роля се сменя на щафетен принцип, като нека първи поеме инициативата с признанията по-смелият от вас. Ако няма такъв, за да се отпуснете, хванете една еротична книга, гушнете се с нея в леглото и си обещайте да разиграете всички похотливи сцени, до които стигнете. Така ще свикнете с този тип секс и постепенно ще се отпуснете да въведете и свои сценарии.

А що се отнася до тройката... нека тя остане само във фантазиите. Това е опасна игра (спомни си Неприлично предложение). Когато си заедно с даден човек ужасно дълго време, е напълно нормално в един момент да се запиташ какво ли би могъл да ти предложи останалият свят. Но дали за това си струва да рискуваш дългогодишната ви любов? Това, което притежавате с гаджето ти, е рядко съкровище. Не го рискувай така лекомислено.

СЕКС-СТИЛ 3 Двойката играещи си котета

ТИ
Не обичаш животът ти да е разчертан по план-график до последната секунда. За теб сексът е горещо, готино и най-вече забавно занимание. Дори и нещата в спалнята да се пооплетат, или направо да приключат с фиаско, ти не изпадаш в паника и не го превръщаш в повод за мирова скръб. Напротив - типично в свой стил, веднага се опитваш да погледнеш на станалото откъм веселата страна. С гаджето ти сте супер добри приятели, чувствате се съвършено удобно в компанията си и можете да си говорите за практически всичко, което е още една предпоставка непрекъснато да се забавлявате и смеете, когато сте заедно. Включително и в леглото.

Сексуално сте се привлекли в секундата, в която сте се видели, и след това сте превърнали процеса по напасване на похотливото си поведение в най-вълнуващата и незабравима игра... за възрастни. Впрочем и до ден днешен не ви е скучно, защото все някой измисля по някоя щуротия - завързване с шалчета или обличане на костюм на дяволче например - с рогцата, опашката, високите черни ботуши т. н. Въпреки че част от този арсенал не ти действа супер похотливо, поне със сигурност те забавлява.

ТОЙ Подобно на теб, би приел и преживял всичко друго, само не и скуката и еднообразието в живота. И в секса. Обикновено такъв тип мъж е креативна личност, която мисли нестандартно, не обича „общоприетите“ норми и шаблони и не може да търпи безлична жена до себе си. Затова е ужасно доволен от твоите свежи идеи и е винаги готов да ти поднесе на акъла. Обожава ти да поемаш инициативата и да го прелъстяваш, но е пределно наясно, че ти предпочиташ водещият да е той, защото така се чувстваш по-женствена и желана. Ужасно му харесва, че и двамата сте готови да изпробвате нови неща и че ти си отворена към неговите предложения. Дори и да става дума за нещо от сорта на сцената от Сексът и градът, когато Саманта лежеше почти на челна стойка. Може и нищо да не се получи, но поне ще умрете от смях.

Чети между чаршафите
Поздравления! Вие сте намерили перфектния баланс. Можете еднакво добре в един момент да дискутирате важни въпроси като зрели личности, а в следващия - да се подръпвате и гоните като двойка тинейджъри. Начинът, по който се държите в леглото, е същият, по който комуникирате извън него - пределно откровени сте какво искате и ако нещо не ви харесва, не се преструвате, че ви допада. Тоест поели сте курс към онази приказна формула „и заживели щастливо до края на дните си”, остава само да надуете платната за повече попътен вятър.

Вашите екстра еротични подправки 
Всичко цветно, нестандартно, ярко и различно е добре дошло. Сега е моментът да си набавите книги с Тантра и Кама Сутра (като начало хвърлете око на статиите, които сме пускали в Cosmo) и да изпробвате търпеливо нещата вътре - няма начин нещо да не ви хареса. Или да използвате ароматизирани овлажнители по време на орален секс и да си организирате писане на похотлива поезия, при което всеки пише по един стих, който римува с предния стих на другия. Игрите от сорта на похотливата полусляпа баба са сякаш създадени за вас двамата. Не знаеш как се играе ли? Единият е със завързани очи, докато другият го докосва, след това ролите се разменят. Можете да включите страстни уговорки дори в скучните домакински задължения, като например: “Ако ти приготвиш закуската утре, то вечерта аз ще...” и да преговаряте, докато постигнете приемлива и за двамата спогодба. http://www.cosmopolitan.bg

Как да го прелъстиш без думи

Записки под възглавката

7-те грешки на необвързаните момичета

Превърни го в своята машина за оргазми

5 нови секс инфекции

Шокиращи статистики за гениталния херпес

6 неща, които мъжете забелязват веднага

4 секс-изненади, любими на мъжете

Девствена отново и отново

НА ЛОВ ЗА ЛЮБОВ: 5 неподходящи sms момента

 

 


Сходни връзки

Разкодирай вашия секс стил /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди