изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:22 EEST
Най-скъпата катастрофа в света    
Любопитно 14 луксозни автомобила се сблъскаха в Япония, с което поставиха нов световен рекорд – за най-скъпата катастрофа в света. Осем автомобила Ferrari, две коли Mercedes-Benz CS600, едно Lamborghini и още Toyota и Nissan се сблъскали във верижна катастрофа в неделя, като за щастие при инцидента няма сериозно пострадали… освен прескъпите автомобили, разбира се.

Според местната полиция злополуката, станала на магистрала в югозападната част на Япония, е била причинена от шофьора на един от автомобилите Ferrari, който загубил управление над превозното средство заради мокрото шосе. След това се ударил в мантинелата между двете платна и излетял по средата на шосето.

Странен обаче е самият факт, че по едно и също време на едно и също място са се придвижвали няколко толкова все супер луксозни автомобила.

В момента японската полиция разследва случая, а застрахователите се оплакват, че по предварителни данни ще трябва да изплатят на собствениците 4 млн. долара за щетите.

Това обаче не е първият куриозен случай на скъпа катастрофа.

Припомняме ти, че наскоро и една блондинка предизвика истински фурор след инцидент с кола в тузарския Монте Карло в Монако.

Седнала зад волана на лъскаво синьо Bentley кабрио за 250 хил. паунда тя успя да помете четири коли – Mercedes-Benz, Porsche, Ferrari и Aston Martin на обща стойност близо 700 хил. паунда (Виж снимки от инцидента).

Златокоската, която се разхождала с колата заедно с две приятелки, се врязала рязко първо в белия Mercedes-Benz, който струва 75 хил. паунда. След това успяла да удари и едно черно Ferrari за 143 хил. паунда, а покрай него понесли удара и Aston Martin за 150 хил. паунда, както и едно Porsche за „скромните” 80 хил. паунда. 

http://sin.bg

6,6 млн. долара за рядък жълт диамант

Монета с диаманти по случай юбилей на английската кралица

Най-скъпият десерт в света

$3,7 млн. струва най-скъпата водка

Коледна елха за 11 млн. долара украсиха в Дубай

Коя е най-скъпата книга в света?

Най-голямата златна монета купена за 3.27 млн. евро

Гола жена на Пикасо атакува рекорд

Най-скъпата секс играчка е дилдо от бяло злато

Вдовица на еврейски милиардер купи най-скъпата скулптура

Българската Рубльовка

Най-скъпите измислени имения

 


Сходни връзки

Най-скъпата катастрофа в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди