изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-18 @ 12:10 EEST
ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС    
КултураЛюбими изпълнители от телевизионното шоу на БТВ \"Гласът на България\" са поредните звезди, които се включват в благотворителната кампания \"Да протегнем на Алекс ръка!\". Концерт с тяхно участие ще се проведе на 22 декември от 18 часа в зала \"Добрич\". До момента желание да помогнат на малката Алекс са заявили Роксана, Гергана Коева, Валентина Димитрова, Ани Сарандева, Кристина Аврамова, Георги Дюлгеров, Радослав Гергов и Георги Георгиев.

 В благотворителната проява ще участва и квинтет \"NEW 5\" от СОУ \"Свети Климент Охридски\", чиято песен \"Chance for better life\" се класира на първо място с най-много точки - 190, във втория кръг на конкурса за избор на българска песен за \"Евровизия 2011\".

Концертът ще се проведе с подкрепата на община град Добрич, книжарница \"Марина\", парк-хотел \"Изида\", ВиК и НЧ \"Йордан Йовков-1870 г.\". Покани могат да бъдат закупени на касите на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП и в ЦКБ, в читалище \"Йордан Йовков-1870 г.\" и в редакцията на в. \"Нова добруджанска трибуна\". Цената на поканата е 5 лева.

 


Сходни връзки

ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди