изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:35 EET
10 идеи за по-добър секс    
Любопитно Сексът влияе положително на много страни от живота – повишава настроението, полезен е за здравето и доставя огромно удоволствие. Не всичко обаче е  секс техники, за това ви предлагаме практични идеи, с които да направите секса просто по-добър:

Не мислете за децата. Когато сте родители, сексът влиза в ново измерение, особено за майките. Спрете да мислите за децата, защото партньорът ви ви познава добре и знае кога наистина му се отдавате и кога просто отмятате секса като поредната задача във вашия списък.

Използвайте лубрикант. Това не означава, че нещо не ви е наред и за това трябва да се мажете все едно е лекарство. Ако не сте опитали, време е да го направите!

Дами, не бъдете перфекционисти и в секса. Спрете да мислите за целулита или наднорменото тегло. Той ви желае и най-вероятно докато ви целува не мисли за портокаловата ви кожа. Отпуснете се и като футболистите се раздайте на 100%.

Определете време за секс. Не звучи много възбуждащо, но сред заниманията с децата, работата и домакинството нищо чудно сексът да изпадне в девета глуха. Определете кога ще се случи и се настройте романтично.

Подгрейте. Както на концертите има подгряващи групи, които повишават настроението, така и вие можете да направите едно-две неща и то съвсем простички. Обаждане по телефона, мейл или SMS може да са началото на любовна игра.

Сложете ключ на спалнята. Нищо не убива сексуалното желание, както появата на детето на прага на вашата стая в неподходящ момент. Вместо да сте постоянно нащрек, че ще ви хванат, заключете вратата и се отдайте на удоволствието.

Конфликтите вън от спалнята. Не позволявайте на неразбирателството между вас и мъжа ви да се отразят пагубно на сексуалния ви живот.

Кога беше последният път, когато вие първа пристъпихте към любовната игра? Не чакайте все той да започне. Постарайте се поне веднъж седмично вие да инициирате секс с партньора си. В противен случай той може да си помисли, че чувствате секса с него като задължение, а не като търсено удоволствие.

Не забравяйте, че емоционалната връзка между вас прави секса още по-добър. Вие сте заедно не само в леглото, но и в живота. Като се замислите, това увеличава вашата отдаденост, нали?

Разнообразие преди всичко. Бъдете креативни, отворени и спонтанни. Както всичко друго в семейния живот и сексът влиза в определен коловоз, но се старайте от време на време да изненадвате себе си и него с нещо различно – шал на очите, нова поза, създайте романтична атмосфера с музика и свещи, танцувайте, сменете мястото и т. н.

http://www.az-jenata.bg

Домакините с по-лош сексуален живот от работещите съпруги

Женският секс-календар

Признаците на женския оргазъм

Как да познаем секс фурията – първа част

По-окосмените жени имат по-добър сексуален живот

 


Сходни връзки

10 идеи за по-добър секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди