10 съвета за стабилна връзка1. Той е номер 1 пред всичките ви приятели, дори и пред най – близките.

2. Не се карайте пред други хора. Запомнете, че личните ви взаимоотношения са си само и единствено ваши. Освен това, никой не обича да се събира с хора, които постоянно спорят и се карат помежду си. Нищо чудно накрая да няма с кого да се събирате, защото всички ви отбягват заради постоянните ви кавги.

3. Събирайте се само с двойки, отношенията между които са добри и се основават на уважение и любов. Нали знаете старата поговорка: „С какъвто се събереш, такъв ставаш!”. Обикновено копирането на държание или взаимоотношения става съвсем неволно. Ще е по – хубаво ако се научите да бъдете мили един към друг, вместо да се заяждате и карате постоянно, нали?

4. Не го сравнявайте с най – добрия му приятел. Особено, когато сравнението не е в негова полза. Много скоро ще разберете, че двамата си приличат повече, отколкото сте очаквали.

5. Не го сравнявайте с бившите си приятели. И по – добре не споменавайте за тях, особено за голямата си любов в близкото минало. Иначе той ще започне да си задава въпроса защо въобще сте с него и след като предишният ви приятел е бил толкова добър, защо сте го изоставили тогава и сте избрали него? Също така, може да продължи да се държи по същия неприятен начин, само и само, за да е по – различен от бившите ви. Вие не бихте ли искали да се различавате от всичките му стари партньорки ?

10 съвета за стабилна връзка6. Той готви най – вкусните яйца на очи, както и всичко, приготвено от него е невероятно! Ако критикувате кулинарните му способности, по – късно ще съжалявате, защото, докато приятелките ви се хвалят за помощта, която получават от половинките си в готвенето, вашият е оставил всичко на вас.

7. Той невероятно много ви помага /Нищо, че реди прането ужасно и се налага да пренареждате тайно след него/. Отново, ако искате помощ от съпруга си, каквато и да е, не го критикувайте. По – добре да имате сухо пране, когато се приберете по – късно от работа, отколкото тепърва да трябва да пускате пералня и след това да простирате.

8. Във взаимоотношенията ви с родителите му:

Въпреки че е много трудно, трябва да извоювате вашето място още при първите срещи с тях. Тук съществена роля играе вашата половинка. Трябва да сте наясно, че както той се отнася към вас и вашите желания, така ще се отнасят по - късно с вас и родителите му. Затова е много важно предварително да сте изградили взаимоотношения, изключващи противоречия помежду ви пред други хора, независимо колко близки са ви те.

9. Ако не сте сигурни на чия страна ще застане съпругът ви в дадена ситуация, по – добре не предприемайте нищо, докато сте в присъствието на родителите му. Изчакайте, докато останете насаме и тогава действайте. В противен случай има голяма опасност да останете сама срещу трима.

10. Не го критикувайте пред майка му в очакване да застане на ваша страна. Малко е вероятно.

http://beauty.fashion.bg

10 идеи за по-добър секс

4 признака, че мъжът е готов да се ожени

6 рецепти за поддържане на здрава връзка с партньора ви

Любовта с по – млад мъж или жена

Анатомия на изневярата

Ставате ли за съпруга?

Опасни (врато)връзки