изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:28 EET
Островът и сексът    
Любопитно

Ако суетата на падналите сексуални табута на града вече ви се вижда скучна, време е да потърсите място, където първичните желания и фантазии оживяват.



Може би си мислите, че трябва да стегнете куфара за някоя гореща точка от картата на световния разврат. Грешите - по-добрата формула в случая е “Сексът и островът”. Нуждаете се само от една разходка до разкрепостения рай в сърцето на консервативния Изток. Красив остров в крайбрежията на Корея провокира поколенията с темата за плътското и показва уникална колекция от скулптури с еротични сюжети.

Скулптури на мъже и жени в неприлични пози са разположени почти навсякъде в парка на еротиката. Време е за нестандартни приключения...

Сред уникалната природа на корейския остров Джеджу се издига едно доста нетрадиционно за тези географски ширини място - тематичният парк, посветен на секса Loveland (Земята на любовта). Тук само за секунди сцените от Кама сутра оживяват. Накъдето и да погледнеш, виждаш разкрепостени мъже и жени, застинали в различни еротични пози. Те са пресъздадени детайлно в 140 скулптури, които запълват огромните градини на парка. Автори на необичайното изкуството са 20 творци от университета Хонгик в корейската столица Сеул. През 2002 г. младежите запретват ръкави и решават да изваят цял тематичен парк на секса.

Още с откриването си през 2004 г.градините се превръщат в истинска атракция. Каменни срамни устни, огромен фалос и разголени двойки са само малка част от експонатите, които разрушават корейските табута. Именно такава е била и основната цел на създателите на парка - да разкрепостят младите и да ги посветят в тайните на секса чрез изкуството. Затова и градините се превръщат в истински феномен. Паркът е особено предпочитан за меден месец на млади двойки, решили да сложат точка на сексуалните забрани.

Паркът е голям едва колкото две футболни игрища. Еротичните скулптури са заобиколени от уникална природа с красива растителност. Напук на табутата

Loveland е в абсолютен културен разрез с порядките на консервативна Корея. Източните народи винаги са били с особено отношение към темата за сексуалността. Само допреди няколко десетилетия полицията преследваше жените, ако носеха къси поли. За съжителство без брак въобще не се говореше, а липсата на партньор в живота, след като минеш 30 г., бе абсолютно нежелателна. Почти невъзможно беше да станеш свидетел на размяна на ласки по телевизията или на публично място.

Изложбените зали, магазините за подаръци и галерията на парка са моделирани според принципите на традиционната корейска архитектура. Но почти нищо друго в него не е в духа на местните традиции. Градините на секса разцъфват именно в сърцето на този изолиран свят. Те са вид бунт срещу вековните източни традиции и проправят път на младите към свободата на изразяване на чувствата и пълноценното любовно преживяване.

Широко разтворени женски крака посрещат посетителите в парка на секса. Скулптурата провокира консервативните туристи още на влизане. Разходка между  две бедра

Може би сте мечтали да се разходите между две дълги женски бедра. Е, фантазиите ви тук стават реалност. Още с влизането в парка преминавате между въпросните крака, деликатно разтворени над главата ви. Сексуалните изображения варират от консерватина, напълно облечена двойка, навела се за романтична целувка, до разкрепостени партньори, застинали в еротична наслада. Лицата им издават възбуда, а телата им са като на богове. Фигурите показват сексуалната игра на индийци, американци, гърци, японци, африканци...

Някои от тях дори наподобяват митологични персонажи. Като гипсова статуя на получовек - полукоза. Легендарният сатир е затиснал в страстна прегръдка красива дама в момент на любовен екстаз. Позата изглежда така, сякаш са спечелили златен медал в някакъв вид сексуална олимпиада.

Сякаш традиционната еротична игра не е достатъчна, в някои от скулптурите виждаме съвкупление между две жени и един мъж. Бронзовите тела са страстно преплетени, издавайки тайните на френската любов. Някои от статуите са застанали самотно в неприлични пози, сякаш за да приканят минаващите покрай тях да се включат в играта. От езерото в центъра на парка мистериозно се подават две тела, вплетени едно в друго. Еротичната статуя е наполовина потопена във водите, а на повърхността са само краката. Фалос с жълти чорапогащи и вагина с розова шапка са сред другите забележителности, които привличат туристите.

Сексът между хора явно не е достатъчен за неприлично откровеното място. В мръсни пози се вплитат и много животни. За снимка можете да се наредите и до огромни полови органи, някои от които са интерактивни и дори мърдат. От черен фалос фонтан, разположен насред езерото, пък блика вода на талази. Тоалетните също не отстъпват на общия дизайн. Ако решите да освободите напрежението в тях, ще трябва да натиснете брава във формата на женски гърди или еректирал полов член.

Страстното пътешествие би изчервило всеки по-стеснителен турист. Прекрачите ли прага обаче, притеснението се изпарява още когато видите консервативна корейка, възседнала огромен каменен фалос или местен младеж, позиращ до каменна вагина. Някои от позите са толкова нестандартни, че дори и най-смелите в секса биха зацъкали с език. В една от двойките партньорите са скрити зад червени маски, тип “домино”. Мистерията още повече засилва желанието за възбуда и неприлични игри. Най-доброто време за посещение на парка е през нощта, когато статуите изглеждат обезпокоително реално. Освен това е много по-лесно да скриете лицето си в тъмнината.

Разходката из лабиринтите на секса със сигурност ще остане незабравима. Освен да ви вдъхновят за нови неприлични игри, скулптурите ще ви помогнат да надскочите собствените си предразсъдъци в любовната игра. За да се насладите на каменната Кама сутра, имате 40 мин - след това трябва да напуснете. И, разбира се, е нужно да сте над 18 години.

Не забравяйте и друго - все пак става дума за изкуство. Интерпретацията му е въпрос на личната ви фантазия. Добре дошли на острова на секса!

ГЕОРГИ КИРИЛОВ

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Островът и сексът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди