изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 10:33 EEST
КРИЗА Е: Дянков не давал коледни премии, а награди    
НовиниФинансовият министър Симеон Дянков не е раздавал парични бонуси по Коледа в Министерство на финансите, а е премирал екипи за добре свършена работа през годината. Преди ден премиерът Бойко Борисов нареди на вицето си Симеон Дянков да разясни какви коледни бонуси е раздавал и на кого. Днес финансовият министър даде своеобразен отчет за премиите във ведомството му.


Столичен вестник повдигна темата, след като съобщи, че Дянков е раздал 233 725 лева бонуси в края на 2011 г. на чиновници от министерството си. Парите били разпределени между 176 служители, но не става ясно каква сума е взел всеки, тъй като според ведомството това са лични данни.

Сега Дянков обясни, че през 2011 година във ведомството му са били раздавани бонуси, но само на заслужилите. Става дума за около 1 000 лева на човек. “Парите са полагат на екипи за добре свършена работа, но след като се видят резултатите от тази работа”, уточни Дянков.

Бонуси през годината са получили служители от отдела, който е работил върху събирането на информация за НДК, от екипа, подготвил оттеглянето на България от проекта „Бургас-Александруполис”, и от екипа, работещ върху сертифицирането на разходите по европейските проекти. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

КРИЗА Е: Дянков не давал коледни премии, а награди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди