изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:29 EEST
Американец се опита да покори Хеопсовата пирамида    
НовиниКайро, Египет /КРОСС/ Американски турист се опита да покори Хеопсовата пирамида, но опитът му бе провален от сътрудниците на туристическата полиция, които снеха пишман-алпиниста на половината път. Както съобщават от полицията, след затварянето на пирамидите за посещение, те забелязали човек, който се мъчел да изкачи прочутата пирамида, чийто височина е 140 метра.

Страхувайки се за живота му, полицаите побързали да свалят ентусиаста. Преди време, всеки желаещ можеше да се изкачи до върха на пирамидата. миналият век се намериха не малко смелчаци, които видяха света от върха на чудото на света. Както съобщават от полицията, след земетресение се откъсна върха на Хеопсовата пирамида и сега там могат да се открият многобройни автографи на покорителите й. Но през 1980 министерството на туризма на Египет забрани изкачването, след като няколко туриста се сринаха от върха й.

 


Сходни връзки

Американец се опита да покори Хеопсовата пирамида | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди